freddy_logo.png
SASAKI_LOGO.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
New_logo_MMS_003.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
Petrol_YourPlace.png
logo-dundee.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
logo_BRGF.png


НИНА ТОДОРОВА АЛЕКСИЕВА

Завършила ВИФ ”Г.Димитров” по настоящем НСА през 1963 г. със специалност художествена гимнастика.
От 1972 г. е международен съдия „БРЕВЕ” – 40 години съдийства на  много Световни,Европейски първенства, и Гранд При.
Не едно поколение шампионки се израснали като състезателки пред нейните очи -  Мария Гигова, Мария Петрова, Илиана Раева, Лили Игнатова, Анелия  Раленкова, Диляна Георгиева, Бианка Панова и много други.
От 2000 година е Председател на СКХГ”Левски Плюс”.

 
Славея  Наскова Сиракова

Родена на 08.06.1984г.  
Изпълнителен директор на СКХГ“ Левски Плюс”.
Учи психология в НБУ една година и половина,след това 1 година е в НСА специалност тенис.
Завършва висшето си образувание в Частен университет за кино и режисура в Мадрид (Taller de cine)
Преди да замине за Мадрид работи в рекламния отдел на списание „Слави магазин”. Преди това работи, като административен директор в клуб по худ.гимнастика „ИЛИАНА”. В момента е собственик на Център за танци и аеробни занимания и Фитнес Клуб „Левски – Илиана”.
Професионално се е занимавала с тенис на корт в продължение на 7години, като последните 2 играе в школата на Луис Бругера (Барселона).
Като дете тренира за кратко художествена гимнастика.


Ангелина Михайлова Михайлова

Родена: 25.11.1991 г. в гр.Пазарджик
Образование: завършва професионална гимназия по икономика и мениджмънт.
Завършила е висшето си образование в  УНСС и в момента завършва магистатура в НСА “В.Левски“
Започва като състезателка в родния си град до 2010г. Състезателка на клуб „Илиана” от 2010г. Шампионка на България за 2011г. – възраст жени. Печели пет медала от държавно първенство, от които два златни.
Работи  като треньор към СКХГ „Левски Плюс”.
 
Ренета Николова Георгиева
                                                                                                                 
Родена на 03.05.1961г.
В СК ”Левски – Илиана” работи като треньор от 1999г., първоначално с подготвителни групи, а след това и със състезателки. В момента тренира деца, ДМВ, ДСВ, а така също и две подготвителни групи с момичета от 3 до 7 години.
Изявени състезателки са й Цветелина Арсенова – член на олимпийски резерв 2000г. и Мария Тодорова.
През последните две години Цветелина е завоювала 7 златни, 6 сребъри и 7 бронзови медала от държавни първенства и турнири, както и от международни турнири в Чехия, Украйна, Израел и Гърция, а Мария Тодорова - 2 златни, 5 сребърни и 3 бронзови медала от държавни първенства и международни турнири в Португалия, Гърция, Унгария и Босна и Херцеговина.

Жоржета Димитрова Атанасова

Родена на 05.06.1966 г. в Плевен.
Състезателка на „Спартак-Плевен”.Завършва средно образование в родния си град, висше образование  в Техническия университет във Варна и семестриално НСА.
От 2001 г. е треньор към СК”Левски-Илиана” .От 2008 г. Жоржета е международен съдия „БРЕВЕ” по художествена гимнастика и член на треньорската комисия към БФХГ.
Нейни възпитанички са Преслава Вулова, Цветелина Атанасова, Ренета Камберова,Абигел Зашева,Аделина Петкова,  Стела Георгиева и Алекс Христова.
Ренета Камберова е от златните момичета – ансамбъл  жени през 2011 г. от СП в Монпелиер – Франция и участничка в Олимпийските игри Лондон 2012 г. където в многобоя завоюват шесто място.Аделина Петкова е от състезателките които от ДП, ДТ и МТ има общо 80 медала, от които 36 златни. Член е на Олимпийски резерв 2011-2012 г.
От началото на 2012 г. във възрастите девойки младша и деца започват да тренират сестрите Альона и Екатерина Лобачеви. Още на първото състезание Альона става вицешампионка във възраст  девоки младша
Новото поколение – Моника,Теди,Нанси,Гергана и Елица са вече носителки на медали от МТ и ДТ.

Теодора Драгомирова Тенева

Родена на 03.02.1988г. в град Стара Загора. Завършила Национална Спортна Академия „Васил Левски”, бакалавър – треньор по художествена гимнастика, магистър – учител по физическо възпитание.
Треньор в клуба е   от 2008г. Занимава се със състезателки –възраст деца и ДМВ, подготвителни групи деца на възраст от 3 до 7г.  
Треньор е на състезателки – многократни шампионки на България във възраст деца и ДМВ.

Виолета Бончева Господарска

Родена на 12.06.1988г. в град Стара Загора. Завършила Национална Спортна Академия „Васил Левски”, бакалавър – треньор по художествена гимнастика, магистър – учител по физическо възпитание. Треньор в клуба от 2008г. Занимава се със състезателки –възраст деца и ДМВ, подготвителни групи деца на възраст от 3 до 7г.  
Треньор е на състезателки – многократни шампионки на България във възраст деца и ДМВ.
Пишете ни!
1000 оставащи символи