BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
New_logo_MMS_003.png
SASAKI_LOGO.png
logo_BRGF.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
Petrol_YourPlace.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
freddy_logo.png
logo-dundee.png

10.07.2017 г. Невероятен подарък за Илиана Раева от Япония!

19875856 1431979813514439 1734160333 o

Признание за силата и авторитета на българската художествена гимнастика в японска книга посветена на световната художествена гимнастика!

"Художествената гимнастика - свят на изкуство, красота и танцови движения"

Книга от Шихоко Секита - вицепрезидент на техническия комитет по художествена гимнастика към ФИГ, писана през 80-те години.

Президентът на БФХГ Илиана Раева получи скъп подарък от Кацухико Ягучи, председател на организационния комитет в Мураяма за Олимпийските игри в Токио 2020 г..
Той зарадва "златното ни момиче" с японска книга със снимки, статии и анализи на съчетанията и, както и на Лили Игнатова и Анелия Раленкова.
На корицата на книгата е Лили Игнатова. Първите страници са посветени на нашите "златни момичета" Лили Игнатова, Илиана Раева и Анелия Раленкова. Подробно се разказва за забележителния им спортен път, както и историята на съчетанията им. След това се разяснява подробно последователността на най-интересните им елементи. 
В книгата са включени още Ирина Дерюгина, Белоглазова, Куткайте, Ирина Габашвили, Даниела Бошанска, както и най-добрите японски гимнастички от този период на художествената гимнастика.

Шихоко Секита е дългогодишен член на техническия комитет на ФИГ и една от най- влиятелните и уважавани специалистки в световната художествена гимнастика.


Последни новини ...


Пишете ни!
1000 оставащи символи