freddy_logo.png
logo_BRGF.png
SASAKI_LOGO.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
loreal-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png
New_logo_MMS_003.png
logo-dundee.png
motorola-logo.jpg
logo-aleksandrovska-bolnica.png

06.02.2018г. ГОЛЯМАТА ВЕРА МАРИНОВА Е ВКЛЮЧЕНА В КОМИСИЯТА КЪМ ФИГ ЗА ИЗБОР НА ПОСЛАНИЦИ НА СПОРТА НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ 5 СВЕТОВНИ ПЪРВЕНСТВА В ГИМНАСТИЧЕСКИТЕ СПОРТОВЕ

 


1986
дент на ФИГ.
Членове на комисията тази година са българката Вера Маринова - двукратен световен шампион с ансамбъла на България и руската гимнастичка Алина Кабаева, олимпийска шампионка, двукратна абсолютна световна шампионка и петкратна абсолютна европейска шампионка.
През 2017г. за първи път легенди на гимнастиката бяха поканени да бъдат посланици на своя спорт по време на провеждането на Световното първенство. 
Алина Кабаева бе посланик на художествената гимнастика на Световното първенство в Пезаро(Италия), Надя Команечи и Кайл Шевелт бяха посланици на спортната гимнастика на Шампионата в Монреал (Канада), а Александър Москаленко и Ирина Караваева бяха посланиците на батута на Световното първенство, което се проведе в София.
"Най-важният резултат от срещата на комисията за мен е най-прецизно да подберем критериите за избор на посланиците. Ние, разбира се, ще продължим да работим в тясно сътрудничество с организационните комитети на първенствата на съответните спортове, така че предприетата страхотна инициатива на ФИГ - да поставят своите посланици под светлината на прожекторите да има максимален ефект и да превърне всеки шампионат на планетата в гимнастическите спортове в едно незабравимо събития ", сподели г-жа Маринова - Аткинсън!
ЧЕСТИТО НА ГОСПОЖА ВЕРА МАРИНОВА - АТКИНСЪН ЗА ОГРОМНОТО ПРИЗНАНИЕ И УСПЕШНА РАБОТА!

 


Последни новини ...

 
Пишете ни!
1000 оставащи символи