03. 12 .2017г. ЕКСКЛУЗИВНО МАРИЯ ПЕТРОВА СПЕЦИАЛНО ОТ СПЛИТ

MP“Един конгрес с много емоционален заряд, в който българската художествена гимнастика бе на блестящо ниво. Всички 50 държави членове на UEG присъстваха, за да дадат своя глас за новия път, по който ще поеме европейската централа. 
Тръгнах изпълнена едновременно с ентусиазъм, притеснение и желание всичко, което си бяхме поставили като цел да изпълним. Поглеждайки към многобройните кандидати за комитета който ще оглавявам знаех, че ще бъде изключително трудно. В два от комитетите нямаше нови кандидати, в останалите максимум 4, а в художествената гимнастика кандидатите бяха 19 за 6 места. Всеки вярваше и се надяваше, че има място при нас. А аз се надявах да спазя неписаното правило за приемствеността и същевременно с новите членове да има баланс. Щастлива съм с избора и смятам, че ще бъдем един добре работещ комитет.
Най-добрите гимнастички в света са в Европа и за мен ще бъде голяма чест да представям достойнство името на България и едновременно с това да следвам посоките и ценностите за развитието на европейската художествена гимнастика."Последни новини ...

Подробна информация за състезанията от Световната купа
в София

button
Пишете ни!
1000 оставащи символи