19.05.2017 г. Илиана Раева, ексклузивно от Будапеща, за ансамбъл-девойки

18528014 1475109725893201 3797597373331498915 n"ТОЗИ ОТБОР ИМА ШАНСОВЕ ЗА МЕДАЛ!"

"Нелош старт за България и българския ансамбъл-девойки днес. Момичетата излязоха много мотивирани и готови за тежката битка. Играха смело, направиха отлично всичките си трудности с тяло. Направиха всичките си рискови елементи до последните секунди на съчетанието, където допуснаха две нелепи грешки. Смятам, че фактът, че до грешките направиха всичките си най-рисковани елементи, ги успокои преждевременно и радостта от отлично изиграното съчетание, им изигра лоша шега. Независимо от това, те играха с много настроение и артистичност, бяха прецизни и отговорни към всеки елемент. Показаха голяма класа и израстване във всяко отношение. Получих много поздравления от колеги след края на състезанието.

Вярвам, че този отбор има шанс за медал. Днес и утре ще играят за отборното класиране с индивидуалното, а първите 8 ансамбъла в неделя стартират от нулата в битката за медалите.

След изиграването направихме нужния анализ и вярвам, че утре прекрасните ни девойки ще излязат с още повече желание и настроение за игра, с пределна концентрация и вяра. Настроението е много добро в отбора. Имаше малко сълзи в очите на допусналите грешките, които бързо бяха заменени с усмивка. Те са млади и много можещи, и пътят в красивия ни спорт е пред тях! Всяка грешка е важен урок, който трябва да ги учи как се става голям състезател!

Поздравявам момичетата и треньорския екип, в лицето на Мария Кънчева и Марияна Памукова, и вярвам, че утре ще имаме един по-успешен и щастлив ден за българската гимнастика!"

Последни новини ...

Подробна информация за състезанията от Световната купа
в София

button
Пишете ни!
1000 оставащи символи