26.09.2017 г. ''Златното момиче'' Ренета Камберова става шеф номер едно на спорта в родния си град Пазарджик

150643228016Ренета Камберова е новото лице на спорта в град Пазарджик. Ренета е родена в Пазарджик и кметът на града Тодор Попов ѝ гласува огромно доверие.

"Изцяло поверявам спорта в нашия Пазарджик на Рени Камберова. От нея ще зависи всичко – финансиране, организация, управление. Нейна ще бъде последната дума.“ - каза кметът на Пазарджик.

Ренета Камберова изказа огромни благодарности за гласуваното ѝ доверие и обеща: "Ще работя много, ще работя за децата на Пазарджик. Ще дам всичко от себе си, за да може спортът в Пазарджик да се развива и да бъде лицето на града ни. Защото знаете, че спортът е прославил и ще прославя не само нашия град, а цялата ни страна“.

Отговорна, знаеща, амбициозна, честна и смела - това е Рени! Уверени сме, че тя ще се справи по най-добрия начин!
На добър час, Ренета!

Илиана Раева за новото поприще на Ренета Камберова:

"Преди повече от месец Рени ми сподели какво предложение има от кмета на Пловдив и поиска моето мнение. Казах и, че е родена да ръководи, че знае да комуникира с хората, че не бърза да взима необмислени решения. Притежава и други важни качества, за да вярва, че може да ръководи успешно! Много съм щастлива за нея и и казах, че винаги може да разчита на моята помощ!"


Последни новини ...

Подробна информация за състезанията от Световната купа
в София

button
Пишете ни!
1000 оставащи символи