25.10.2017 г Ще ви запознаем със специалния Лексикон, който е част от на най-новата инициатива на БФХГ "Спортно - Технически нива в художествената гимнастика Златна роза"

niva2iint1
int2int3

Ще ви запознаем със специалния Лексикон, който е част от на най-новата инициатива на БФХГ "Спортно - Технически нива в художествената гимнастика Златна роза"

Преди време се проведе първият изпит "Спортно-Технически нива в художествената гимнастика Златна роза", на който се явиха 47 гимнастички. Инициативата на Мария Петрова, Мария Гатева и Мария Кънчева бе приета с огромно въодушевление от УС на БФХГ, както и от клубовете.

При една много вълнуваща атмосфера, участничките в изпита с много желание и амбиция показваха своите умения. Всяка според показаното получи своето възнаграждение - прекрасни рози с цветовете на дъгата. Всеки цвят съответстваше на нивото на тяхната подготовка.

Вицепрезидентът на БФХГ Мария Петрова изненада участничките с прекрасна инициатива, а именно да попълнят Лексикон, който дава допълнителна характеристика на темперамента и характера на гимнастички избрани на случаен принцип.

На 18-ти ноември 2017г. ще се проведе изпит в гр. Пловдив. Изпитна комисия към БФХГ е поканена да провери кои деца са готови да украсят косите си с розичка. Освен розичка, всяка участничка ще получи специално изработена Диплома, на която ще бъде написано нивото на нейните знания.

Насладете се на изкрените и спонтанни отговори на първите 3 от участвалите в Спортно-Технически нива в художествената гимнастика Златна роза" , който се проведе в София през месец октомври.

..............................................................................................................................

Лексикон

СК "Нюанс"

Въпроси:

1. С какво Нивата са по-различни от състезанията?
2. Кое е по-трудно, Нивата или на състезание?
3. Кое ви бе най-забавно от задачите на Нивата и от разучаване на упражненията ?


Последни новини ...

Подробна информация за състезанията от Световната купа
в София

button
Пишете ни!
1000 оставащи символи