Fibank_my-bank_blue-red.png
Petrol_YourPlace.png
SASAKI_LOGO.png
motorola-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
New_logo_MMS_003.png
loreal-logo.jpg
freddy_logo.png
logo-dundee.png
64 малки грации на възраст от 4 до 7 годинки се включиха в градското първенство по художествена гимнастика за възпитаници на детските градини мини Купа „Анелия", което се проведе в Мездра. Организатори на атрактивнта спортна проява, която се прави за 11-та поредна година, отново бяха Община Мездра и местният ЖКХГ „Анелия", с президент Лили Николова. Ансамбловите съчетания на момичетата на треньорките Христинка Стоянова, Цветелина Цинцарска, Глория Кръстева и Полина Лашкова оцени жури с главен съдия Валя Маркова и технически секретар Надежда Ганчева.

Най-добре се представиха ансамблите на ОДЗ 2 „Слънчице", които завоюваха общо 1 златно, 2 сребърни и 1бронзово отличие. Най-високи оценки - 17.25 и 16.95 т., заслужи ансамбъл „Блестящи звездички" от клуб „Анелия", с наставник Христинка Стоянова.
Призьорите си тръгнаха с купи, медали и грамоти. Специална награда получи най-малката участничка в шампионата - 3,8-годишната Виктория Георгиева (ОДЗ 1). Победителките при 6 и 7-годишните спечелиха квота за международния турнир Купа „Плевен", който ще се проведе в края на месец май в града.

Пишете ни!
1000 оставащи символи