freddy_logo.png
logo-dundee.png
SASAKI_LOGO.png
New_logo_MMS_003.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
motorola-logo.jpg
logo-aleksandrovska-bolnica.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
Petrol_YourPlace.png
loreal-logo.jpg


Успешни изяви на международен турнир в Румъния, проведен в края на миналата година, имаха четири състезателки от “Етър-Елит”. За Гала Захариева, Христиана Николаева, Анна Чалъкова и Християна Денева участието в Яш бе допълнителна награда, а и възможност за проверка, защото премериха сили със силни съпернички, сред които и националки на Румъния. При момичетата, родени през 2002 г., Гала Захариева не остави шансове на съперничките си и зае първо място. На върха на почетната стълбичка стъпиха и Христиана Николаева, при родените през 2001 г., и Анна Чалъкова при набор 1999. Най-малката Християна Денева се класира втора при родените през 2004 г.
Треньорката Савина Ганчева уточни, че великотърновски състезателки са участвали в състезание в Яш през далечната 1986 г., когато клубът е изпратил гимнастички и треньорки там и за обмяна на опит.
Междувременно три грации от “Етър-Елит” са намерили място в разширения състав на националния отбор по художествена гимнастика, съобщи още треньорката Савина Ганчева. Гала Захариева, Христиана Николаева и Анна Чалъкова се подготвят за кастинг на 24 януари. На него ще бъде определен тимът на България, който ще тренира през новия олимпийски цикъл. С момичетата работи и балетен педагог, който им помага за изяществото на съчетанията.

Пишете ни!
1000 оставащи символи