SASAKI_LOGO.png
loreal-logo.jpg
FitSpo_Logo.jpg
freddy_logo.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
Petrol_YourPlace.png
New_logo_MMS_003.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
kidso-bg.jpg
bulinn-logo.PNG
fit-panther.jpg
Fibank_my-bank_blue-red.png
-logo.png
motorola-logo.jpg
logo-dundee.png
 DSC8838

 ЯПОНИЯ пожела кнгата на Вера Маринова - "Обръчите на Венера"
(фото: Анна Недкова)

Днес в България пристигна г-н Кацухико Ягучи, отговорник в община Мураяма (Япония) за базата "Роуз Камп" свързана с олимпийските игри в Токио и ръководител на отдел "Образование за цял живот", както и г-жа Ацуко Уатабе - писател издал 5 книги за българската художествена гмнастика в Япония.

Те бяха посрещнати от легендарната българска журналистка Вера Маринова - Аткинсън.
Непосредствено след пристигането им, те посетиха музея на "Физическата култура и спорта", който се помещава в специално пригодена зала на националния стадиона "Васил Левски" и останаха силно впечатлени от постиженията на българските спортисти.

След това имаха специална среща в офиса на Българската Федерация по Худжествена Гимнасика с презедента г-жа Илиана Раева.
Поводът за посещението е във връзка с издаването на книгата и библия на българската художествена гимнастика на Вера Маринова - "Обръчите на Венера", която да бъде представена на "Експо 2025" в Япония.

Разговорът премина в чудесна и творческа атмосфера, гостите поднесоха традиционни японски подаръци, а президентът на БФХГ г-жа Илиана Раева ги зарадва с книга на японски език за българския фолклор от различните региони на България.

Пожелаваме си успешно сътрудничество с нашите японски партньори и приятели и занапред! Пишете ни!
1000 оставащи символи