FitSpo_Logo.jpg
lucky-bansko-spa-relax.PNG
fit-panther.jpg
bulinn-logo.PNG
motorola-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
Petrol_YourPlace.png
SASAKI_LOGO.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
New_logo_MMS_003.png
freddy_logo.png
kidso-bg.jpg
loreal-logo.jpg
-logo.png


    Screenshot 197

ЗЛАТЕН МЕДАЛ В МНОГОБОЯ ЗА АНСАМБЪЛ ДЕВОЙКИ НА БЪЛГАРИЯ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ТИРНИР "MISS VALENTINE" В ТАРТУ (ЕСТОНИЯ) 🏆🥇🥇🥇🥇🥇🥇🇧🇬
След изключително силна игра в композицията с 5 топки и оценка от 31.500 т. ансамбъл - девойки на България спечели златния медал в многобоя на Международния турнир "Miss Valentine 2023", Тарту (Естония)!
Отборът в състав Ванеса Емилова, Ева Емилова, Андреа Иванова, Красимира Иванова, Габриела Пеева и Цветейоана Пейчева бяха безапелационни днес и не оставиха никакъв шанс на съперничките си в спора за златния медал днес.
Вчера момичетата на Кристина Илиева и Жанина Иванова допуснаха грешки в композицията с въжета, но днес просто пометоха всички с много силна игра и невероятна композиция.
Втори се класира ансамбълът на Литва със сбор от 47.600, а трети - представителките на домакините от Естония, които вчера бяха първи, но днес допуснаха груби грешки и със сбор от 47.350т. останаха с бронзов медал в многобоя.
Поздравления и едно огромно браво за момичетата, треньорския щаб ( старши -треньора Кристина Илиева и нейният помощник Жанина Иванова) , както и за балетния педагог Георги Аспарухов и хореографа на отбора Светлин Димитров.
В Тарту заедно с малките лъвчета е хореографът Маргарита Будинова и кинезитерапевтът Ивайло Андонов.
Поздравления и за българския съдия на турнира Филипа Филипова
УСПЕХ И УТРЕ НА ФИНАЛИТЕ! ВЯРВАМЕ ВЪВ ВАС И МНОГО ВИ ОБИЧАМЕ!
Пишете ни!
1000 оставащи символи