New_logo_MMS_003.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
kidso-bg.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
SASAKI_LOGO.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
motorola-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png
MallDeltaPlanet_August_fb_profile_pic_800x800_01.png
FitSpo_Logo.jpg
bulinn-logo.PNG
lucky-bansko-spa-relax.PNG
-logo.png
freddy_logo.png
fit-panther.jpg


    
Стилияна НИколова бухалки 2

СРЕБЪРЕН МЕДАЛ В МНОГОБОЯ ЗА СТИЛИЯНА НИКОЛОВА, ОСЕМ ОТ ОСЕМ ВЪЗМОЖНИ ФИНАЛА ЗА БЪЛГАРИЯ И ЧЕТИРИ БЪЛГАРКИ В ТОП ОСЕМ НА ГРАН ПРИ В ТАРТУ 🍀🥈🇧🇬

(обобщение на индивидуалния многобой индивидуално)

Много силно състезание за национален отбор - жени на Гран при в Тарту (Естония)
Стилияна Николова се пребори за среброто в многобоя, макар, че тръгна колебливо на обръч.
Боряна Калейн започна трудно това състезание с грешки на обръч и топка, но на бухалки и лента се събра и показа какво може.

Ева Брезалиева направи много стабилен многобой и показа страхотни композиции и много красива игра, Татяна Воложанина отново игра с познатия и перфекционизъм и стабилност.
Така четири българки се класираха в топ осем на Гран При - изключително силно постижение и то още в първото състезание за годината.
На всички финали имаме по две българки - на обръч ще играят Ева Брезалиева и Татяна Воложанина, на топка Стилияна Николова и Татяна Воложанина, на бухалки и лента - Боряна Калейн и Стилияна Николова.
Така Стили е стри финала - топка, бухалки и лента, Боряна Калейн с два - бухалки и лента, Татяна също с два - обръч и топка и Ева има един - на обръч!
Така, че утре ще видим всички наши момичета в борбата на финалите на уредите.
Сборът, с който Стилияна Николова грабна среброто е 129.350т (29.550 на обръч, 35.150 на топка , което е най-високата оценка на турнира изобщо, 32.600 на бухалки и 32.050 на лента).
Боряна се класира 4-та със сбор от 127.850т (29.950 на обръч, 29.400 на топка, 34.300 на бухалки и фантастичната за лента оценка 34.200). Ако Буба си изиграе всичко без грешка ще бъде неизменно на почетната стълбичка и то на най-високото стъпало!

Сборът на Ева Брезалиева, който и донесе 4-то място е 124.600 (31.900 на обръч, 29.800 на топка, 32.400 на бухалки и 30.500 на лента).
Татяна Воложанина събра сбор от 120.550 т, което я нареди на 7-мото място (31.400 за обръч, 32.450 за топка , 27.600 за бухалки и 29.100 за лента

Шампион заслужено стана Виктория Оноприенко от Украйна със сбор от 133.850т . Тя игра най-стабилно и на четирите уреда.
Бронзовият медал спечели другата украинка Полина Хородичка със сбор от 128.100.
Шеста се класира Панайота Литра от Гърция, а топ осем затваря Кармел Калема от Канада.

Като цяло това е първо състезание и всички гимнастички допускаха грешки, но се видя, че българките играят една много трудна, красива и стойностна гимнастика!
Само да се отработи всичко и да играят без грешка, чакат ни много радостни мигове.

Конкуренцията в отбора е много силна и това ражда качеството в работата!

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА!
Поздравления за Бранимира Маркова - главен-мениджър на национален отбор -жени (индивидуално) и личен треньор на Ева Брезалиева, за Валентина Иванова - личен треньор на сребърната медалистка в многобоя Стилияна Николова, за Марияна Памукова - личен треньор на Боряна Калейн, за Силвия Стойнева - личен треньор на Таня Воложанина.
Поздравления за съдията ни на това състезание Филипа Филипова, за Деспа Кателиева - директор на националните отбори, за Маргарита Будинова - танцов педагог на отбора, за за балетния педагог Анатолий Думанов, за кинезитерапевтите Ясон Петусис. и Ивайло Андонов, за психолога на отбора проф. Татяна Янчева!
ВСИЧКИ РАБОТЯТ КАТО ЮМРЪК И ТОВА ЛИЧИ!
ЕДИН ЗА ВСИЧКИ„ ВСИЧКИ ЗА
Пишете ни!
1000 оставащи символи