-logo.png
kidso-bg.jpg
loreal-logo.jpg
New_logo_MMS_003.png
motorola-logo.jpg
MallDeltaPlanet_August_fb_profile_pic_800x800_01.png
SASAKI_LOGO.png
Petrol_YourPlace.png
FitSpo_Logo.jpg
fit-panther.jpg
logo-aleksandrovska-bolnica.png
bulinn-logo.PNG
freddy_logo.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
logo-dundee.png


    


магдалина миневска обръч 1ЧЕТВЪРТО МЯСТО В МНОГОБОЯ И ЧЕТИРИ ОТ ЧЕТИРИ ФИНАЛА ЗА МАГДАЛИНА МИНЕВСКА ПРИ ЖЕНИТЕ НА
Международния турнир "Gymnastik International" 2023 в Германия
(обобщение на многобоя при жените)
Магдалина Миневска на косъм от бронзовото отличие в многобоя при жените на силния Международен турнир "Gymnastik International" 2023 в Германия.
Нашето момиче събра сбор от 123.450т (31.800 за обръч, 30.600 за топка, 32.250 за бухалки и 28.800 за лента).
Носителката на бронзовото отличие Ади Ася Каатц от Израел събра сбор от 123.500, така 0,50 т разделиха Маги от медал в многобоя.
Първа се класира Тахмина Икромова от Узбекистан със сбор от 134.750т, втора се нареди представителката на домакините от Германия Маргарита Колосов със сбор от 133. 850т.
Магдалина Миневска изигра страхотен многобой и показа изключително сложна гимнастика, изпълнена с артистичност, оригиналност и харизма на килима.
Тя все още няма международен опит и тепърва съдийките я виждат на такива форуми, но смелостта и хъса, с който играе прави изключително силно впечатление на всички специалисти.
Маги ще се бори утре за медали във всичките 4 финала, като на обръч влиза с трета по сила оценка, на бухалки се класира с 4-ти резултат, на лента е с 5-та оценка, а на топка влиза във финала със 7-ми резултат.
Съдия за България на това състезание е Рада Вражева, която бе в панела за изпълнение при жените.
Поздравления за целия екип, който стои зад този успех в лицето на личния треньор на Магдалина Миневска - Виолета Господарска, главния мениджър на отбора Бранимира Маркова, балетния педагог Анатоли Думанов, хореографа на тима Маргарита Будинова, психолог проф. Татяна Янчева, кинезитерапевт Ясон Петусис, директора на националните отбори Деспа Кателиева и не на последно място президента на БФХГ Илиана Раева.
Финалите са утре от 11.00.
Успех! С вас сме! 🍀🇧🇬
Пишете ни!
1000 оставащи символи