freddy_logo.png
motorola-logo.jpg
SASAKI_LOGO.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
Petrol_YourPlace.png
loreal-logo.jpg
logo-dundee.png
New_logo_MMS_003.png

03.05.2017 г. Oтборът на Русия с кардинални промени преди Световната купа в София. Промяна има и в отбора на Украйна

PlakatРъководството на Руската федерация по художествена гимнастика, в лицето на главния треньор Ирина Винер, направи кардинални промени в националния отбор и то непосредствено преди началото на Световната купа в София. Надпреварата у нас е последното от четирите състезания от най-висока категория и се явява финален турнир за веригата от Световни купи.

Според последната информация, подадена от руския щаб в България, пристигат Мария Сергеева и Карина Кузнецова. Двете бяха заявени в стартовите списъци за международния турнир при жените, но в последния момент те ще заменят лидерките в тима Александра Солдатова и Дина Аверина. Промяна има и в състава на руския ансамбъл при жените. В „Арена Армеец“ от 5-ти до 7-ми май за отличията ще се бори отборът, който спечели първото място в шампионата на Русия, проведен в Санкт Петербург.

Промяна има и в състава на Украйна. В индивидуалната надпревара при жените за Световната купа, състезанието заради контузия ще пропусне Альона Дяченко. На нейно място компания на Виктория Мазур ще прави Йева Мелешчук.Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи