Fibank_my-bank_blue-red.png
logo-dundee.png
New_logo_MMS_003.png
loreal-logo.jpg
SASAKI_LOGO.png
motorola-logo.jpg
freddy_logo.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
Petrol_YourPlace.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png

05.05.2017 г. БФХГ благодари на дизайнерска къща за мъжка мода ''MANIAC'', без чието съдействие Световната купа нямаше да бъде толкова красива!

18216593 1457698667634307 8635066227606538818 o
Невероятна красота и грация са събрани в зала "Арена Армеец" от днес до неделя! Започна Световната купа по художествена гимнастика в София!

Стилът, красотата и изяществото в залата, се допълват и от изключителния външен вид на водещия Георги Чобанов и комендантите, които извеждат състезателките на килима!
Всяка държава-домакин, която организира Световна купа, се стреми да облича комендантите по възможно най-стилния и интересен начин за публиката. Нашият спорт е изключително красив и всяка страна-домакин иска да добави към красотата на гимнастичките и допълнителна наслада и естетика за публиката, и телевизионните зрители!

Тази година Световната купа в София се довери на изключителните професионалисти от Дизайнерска къща за мъжка мода "MANIAC" със собственик Ели Несторова и стилист Марина Петкова. Те се грижат и за ослепителния вид на президента на БФХГ г-жа Илиана Раева!

БФХГ изказва огромна благодарност на дизайнерска къща "MANIAC" за изключителния им професионализъм, отзивчивостта и съдействието, за да бъде красотата и феерията на гимнастичките допълнена с изискани и модерни кавалери при извеждането им, и за изключителния вид и стил на водещия на състезанието Георги Чобанов, и президента на БФХГ г-жа Раева!


РЕЗУЛТАТИТЕ може да следите тук и на нашата Фейсбук страница
Сайт на "Sofia World Cup"
СНИМКИ от Световната купа

Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи