New_logo_MMS_003.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
motorola-logo.jpg
freddy_logo.png
Petrol_YourPlace.png
logo-dundee.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
loreal-logo.jpg
SASAKI_LOGO.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png

07.05.2017 г. 10 медала за България от Световната купа в София!

wc2017 medals
Злато в многобоя за ансамбъла и за Невяна Владинова, сребро в многобоя за Катрин Тасева, още три златни медала за Неви (във финалите на обръч, топка и лента), сребро във финала на бухалки и бронз за Катрин във финала на лента! Два сребърни медала за ансамбъла във финалите и на двете съчетания - с пет обръча и с три топки и две въжета!

Сбъднати мечти за две индивидуалистки - злато и сребро, и хванати за ръце - Невяна и Катрин! Златно изиграване на двете съчетания на ансамбъла през първия ден и пълна зала на финалите! Разбира се, че има какво още да искаме - защото апетитът идва с яденето, но като цяло това беше една изключително успешна купа за България на родна земя!

В очакване на големия форум през следващата година - шампионатът на планетата, на който София ще бъде домакин - нашите момичета и нашата публика показаха какво значи висока класа! Предстои работа на всички нива, но желанието на всички да направим едно фантастично Световно първенство е ОГРОМНО!

Още веднъж нека кажем - БРАВО на Невяна Владинова и Катрин Тасева, на главния мениджър на индивидуалния отбор - жени на България - Бранимира Маркова и нейния помощник и дясна ръка - Силвия Стойнева! Голямо БРАВО и на ансамбъл-жени, в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Елена Бинева, Теодора Александрова, Лаура Траатс, на резервите Стефани Кирякова, Мадлен Сергеева и Камелия Стоилова, на старши треньора на ансамбъла Весела Димитрова и нейния помощник - Михаела Маевска, на съдийките Филипа Филипова и Даниела Велчева, и на целия български щаб!

Всичко за "Sofia World Cup"

Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи