SASAKI_LOGO.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
New_logo_MMS_003.png
logo-dundee.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
motorola-logo.jpg
loreal-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png
freddy_logo.png

20.05.2017 г. Бронзов медал за България в отборната надпревара на Европейското първенство в Будапеща и седем финала утре! (обобщение на втория състезателен ден)

nagra1Приключи българската вечер на Европейското първенство по художествена гимнастика в Будапеща!

Българският отбор в състав Невяна Владинова, Катрин Тасева и ансамбъл-девойки (Мария Спасова, Галатея Герова, Биляна Писова, Биляна Везирска и Бояна Гелова) се пребориха като истински лъвове за бронзовото отличие с много силна, стабилна и вдъхновена игра!
Невяна Владинова игра като шампион и се класира на всичките 4 финала. Тази вечер Неви е с втора по сила оценка на лента и трета на бухалки!
Катрин Тасева - истински артист на килима - завладяваща и запомняща се - игра спокойна и стабилна и доби право да участва на 2 финала - обръч и лента, а на топка и бухалки не ѝ достигна мъничко и се нареди 9-та и на двата уреда!
Във финала на лента Катрин влиза с трета по сила оценка!
Ансамбъл-девойки игра като по учебник! Направиха каквото трябва и когато трябва, и заслужено ще застанат на почетната стълбичка до каките! Утре и те ще се борят за медали във финала на съчетанието с 10 бухалки!
В многобоя при жените, който на това Европейско е само квалификация за шампионата догодина, Невяна Владинова е трета след двете рускини, а Катрин Тасева - седма!
Две индивидуални състезателки в топ осем на Европейско първенство, като едната е със сбор за почетната стълбичка! Страхотна отборна надпревара за българския отбор!

Поздравления за момичетата, за техните треньори (Бранимира Маркова - главен мениджър на национален отбор - жени - индивидуално и нейната помощничка Силвия Стойнева, старши треньорът на ансамбъл-девойки Мария Кънчева и нейната помощничка Марияна Памукова, и всички, без които този успех нямаше да бъде възможен! Сърца на шампиони, гордеем се с вас!


Крайно класиране - отборно:
1. Русия - 182.175
2. Беларус - 171.450
3. БЪЛГАРИЯ - 170.300

Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи