BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
loreal-logo.jpg
Fibank_my-bank_blue-red.png
logo-dundee.png
motorola-logo.jpg
freddy_logo.png
New_logo_MMS_003.png
Petrol_YourPlace.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
SASAKI_LOGO.png

25.05.2017 г. Грациите с всички награди за месец април

 DSC6225ПЪРВО В СТРАНИЦАТА И САЙТА НА БФХГ
Фото Анна Недкова

ГРАЦИИТЕ С ВСИЧКИ НАГРАДИ ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ !

- спортист на месец април Невяна Владинова

- отбор на месец април - национален ансамбъл - жени в състав: Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Теодора Александрова и Елена Бинева

- треньор на месеца - Весела Димитрова - старши - треньор на ансамбъл - жени


Днес в Пресклуб “България” новите златни момичета обраха наградите за м. април в традиционните анкети сред спортните редакции. Невяна Владинова получи малкото бижу “Златна България” и ваучер от Пампорово АД за луксозен уикенд. Красавицата записа в индивидуалното троен успех на Световната купа в Баку в края на миналия месец, което й донесе 16 от общо 20 медийни гласа. Новият ни национален ансамбъл жени вдигна голямата Купа на Победата за отбор на месеца, след като завоюва в трите турнира за Световната купа 3 медала в многобоя /2 златни, в Пезаро, Италия и в Баку, Азербайджан и 1 сребърен в Ташкент, Узбекистан/ плюс медали на отделните уреди /3 топки и 2 въжета и 5 обръча/. Така с 16 гласа новите златни момичета Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Елена Бинева, Теодора Александрова, Лаура Траатс изпревариха шампионите в Балканската лига по баскетбол Берое /3 гласа/ и шампионките на страната по волейбол Марица /Пд/. Също с 16 гласа старши треньорката на ансамбъла Весела Димитрова оглави класацията за април сред наставниците и заслужи малкия златен трикольор.

След церемонията момичетата от ансамбъла се похвалиха с добрите условия на възстановителния лагер в Павел Баня, лековитата минерална вода и рехабилитационните процедури. Благодарение на това Ели вече е забравила за контузията в ръката, която я измъчваше. През юни момичетата ще имат тренировъчен лагер в Япония, а след това ще участват в 2 турнира от веригата Чалъндж. "Предстоят корекции в съчетанията", съобщи треньорката В. Димитрова. Тя засега пази в тайна какви точно ще са промените, но уточни, че новости ще има и в двете съчeтания – на 3 топки и 2 въжета и на 5 обръча. "Така композициите ще изглеждат още по-хубави", добави специалистката. В средата на юли в Минск ансамбълът ще ги покаже за първи път. “Промените много ни харесват, опитваме се да бъдем още по-изразителни”, разкри Мадлен Радуканова.
Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи