logo-dundee.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
Petrol_YourPlace.png
freddy_logo.png
New_logo_MMS_003.png
motorola-logo.jpg
logo-aleksandrovska-bolnica.png
loreal-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
SASAKI_LOGO.png

11.06.2017 г. Илиана Раева - патрон на ''Бала на жълтата роза''

19047887 1405010192878068 438446772 n
Президентът на БФХГ Илиана Раева днес бе патрон на "Зонта клуб" - София, който чества своя 22-ри рожден ден с "Бала на жълтата роза".

Организацията в България е част от Зонта Интернешънъл - световна организация от лидери и изявени професионалисти в различни области, които работят заедно за подобряването положението на жените по света чрез обслужване и защита. Организацията има повече от 30 000 членове и над 1 200 клуба в 67 страни.

Зонта е неправителствена организация, генерален консултант към Икономическия и Социален съвет на ООН (ECOSOC), консултант към UNESCO, UNICEF, UNIFEM и ILO, има статут на участник в Съвета на Европа. 
Председателят на Зона клуб София, г-жа Бистра Илиева, покани Илиана Раева да приветства гостите. Илиана Раева благодари за честта да е патрон на бала, който има благородната кауза да направи благотворителен търг, чиито събрани средства да подпомогнат Националното училище за танцово изкуство София. Тя подари за търга топка с афтографи от "златните момичета" и изказа своето възхищение от дейността на организацията, която се изразява в множество благородни каузи. Илиана Раева направи сравнение между Художествената гимнастика и Зонта клуб в това, че показват пред света силата, красотата и величието на жената. Присъстващите аплодираха бурно "златното момиче", а г-жа Илиева и подари огромен букет от жълти рози - символ на организацията. 
Присъстващите поздравяваха Илиана Раева за големите успехи на българската художествена гимнастика и си направиха снимки за спомен с президента на БФХГ. 
Патрон на " Бала на жълтата роза" са били Ирина Бокова и Йорданка Фандъкова

Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи