loreal-logo.jpg
freddy_logo.png
logo-dundee.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
motorola-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png
New_logo_MMS_003.png
SASAKI_LOGO.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png

29.06.2017 г. Националният отбор по художествена гимнастика е новият посланик на Motorola

19437698 1523728984364608 7109651456165695619 n
Емблематичният бранд Motorola се завърна в България на официално събитие в луксозния хотел “Маринела” в София. Стилният коктейл в 360 Garden Bar бе предшестван от пресконференция, на която компанията обяви завръщaнето си на българския пазар и партньорството си с Българската федерация по художествена гимнастика. Грациите ни ще бъдат рекламни лица на Motorola през следващите 12 месеца.

Припомняме ви, че американският бранд Motorola е известен с множеството си иновации през годините: 1973-та Мартин Купър, водещ инжинер в компанията, създава първия мобилен телефон Dynatac 8000x; 1986-а - първият мобилен флип телефон StarTac, 2004-та - излиза Motorola Razr, който се превръща в най-продавания флип телефон на всички времена. Малко потребители знаят, че през 2005-a е създаден Motorola ROKR E1 - първият телефон с iTunes. А говорейки в сегашно време, през 2016-а Motorola пусна на пазара първия успешен модуларен телефон Moto Z и спечели десетки награди за дизайн и иновации, включително и престижната Reddot Design Award. Moto Z и всички модули - JBL SoundBoost, Hasselblad True Zoom, Insta-Share Projector, Incipio OFFGRID Power Pack - са достъпни на българския пазар, а съвсем скоро се очакват и новите модули - Moto GamePad, JBL SoundBoost 2 и Moto Turbo Power Pack.*

“Motorola е вдъхновяващ, променящ света бранд. В Америка, а и на много места по света, това е любима марка на милиони хора. След редицата предизвикателства, през които минахме, Motorola е тук и е готова да се бори за сърцата на потребителите. Съвсем скоро клиентите в България ще могат да се запознаят и с последните модели от портфолиото на Motorola”, сподели Владислав Иванов, General Manager на Motorola за Югоизточна Европа.
Огромно признание Motorola получи преди няколко месеца от The Gadget Show, които провъзгласиха Motorola Dynatac 8300, първия мобилен телефон в света, за най-великото изобретение на всички времена.

“Това, което отличава нашия отбор по художествена гимнастика, е постоянното демонстриране на класа, задружност и сплотеност на абсолютно всяко първенство. Те са изключителен пример за приемственост между поколенията. Motorola, от своя страна, е брандът, който е неколкократно обявяван за технологичен лидер и е заставал начело на индустрията. Ето защо вярваме, че синергията между нас и Федерацията по художествена гимнастика ще бъде успешна и ще отвори нови перспективи, които дава глобалният размах на бранд като Motorola, за да подкрепяме отбора за възможно най-дълъг период от време” - сподели още Иванов.
“За нас е огромна чест и признание да бъдем партньори на Motorola. Момичетата са изключително развълнувани, защото им предстоят нови проекти извън терена и вярвам, че това са дейности, които ще ги развият допълнително като личности и ще отворят нови възможности пред тях” - каза Илиана Раева, председател на БФХГ.

По време на коктейла, на който присъстваха много светски личности и приятели на спорта, момичета от отбора и ансамбъла получиха своя комплект Moto Z с музикален JBL модул.


Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи