New_logo_MMS_003.png
logo-dundee.png
Petrol_YourPlace.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
loreal-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
SASAKI_LOGO.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
freddy_logo.png
motorola-logo.jpg

13.07.2017 г. Невяна Владинова и Боряна Калейн ще пътуват и ще участват на Световните игри във Вроцлав (Полша) от 20 до 30 юли 2017 година.

18261010 1365259106853177 1453505586 o
Състезанието ще бъде едно от най-силните за сезона.

Русия залага на близначките Дина и Арина Аверини, които отдавна се знае, че ще играят на Световното в Песаро. Беларус също е с двете си топ състезателки – Катсярина Галкина и Алина Харнашко. Линой Ашрам излиза за Израел. Италия е с опитната Вероника Бертолини, а Испания – с надеждата Сара Яна. Сред основните претендетки на нашите момичета ще бъде и американката Лаура Дзенг. За Украйна стартират Виктория Мазур и Альона Дяченко.

Другите участнички са: Никол Рупрехт (Австрия), Айшан Байрамова (Азербжайджан), Даниел Принс (Австралия), Ксения Мустафаева (Франция), Елени Келаидити (Гърция), Кахо Минагава (Япония), Сабина Аширбаева (Казахстан), Чаево Ким (Южна Корея), Елена Анжела Кусулиева (Полша), Грейс Леготе (ЮАР) и Анастасия Сердюкова (Узбекистан).

В състезанието по художествена гимнастика ще се раздадат четири комплекта медали, само от финалите. Няма да има класиране за многобой. Квалификацита и финалите на обръч и топка са на 21 юли, а на бухалки и лента на следващия ден.

ПРЕДСТОЯЩИ СЪСТЕЗАНИЯ
21-22 юли - Световни игри в Полша - Невяна Владинова, Боряна Калейн
5-6 август - Световна купа от сериите "Чалъндж" в Минск - Невяна Владинова, Катрин Тасева(списъкът е предварителен, може да претърпи корекция)
11-13 август - Световна купа от сериите "Чалъндж" в Казан - Невяна Владинова, Катрин Тасева (списъкът е предварителен, може да претърпи корекция)
29 август-3 септември - световно първенство в Песаро

 

Последни новини ...


Пишете ни!
1000 оставащи символи