Petrol_YourPlace.png
loreal-logo.jpg
New_logo_MMS_003.png
SASAKI_LOGO.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
motorola-logo.jpg
freddy_logo.png
logo-dundee.png

26.07.2017 Парижки бал в София с благотворителна цел и средства за БФХГ

20431554 1556193934451446 5313682411149823271 nПОРЕДНО ПРИЗНАНИЕ ЗА БФХГ!

ПАРИЖКИ БАЛ В СОФИЯ С БЛАГОТВОРИТЕЛНА ЦЕЛ И СРЕДСТВА ЗА БФХГ!

Президентът на БФХГ, г-жа Илиана Раева, днес е получила невероятно предложение от г-н Христо Куртев - организатор на парижкия бал в София. 
Христо Куртев е поканил Илиана Раева на разговор, по време на който е запознал "златното ни момиче" с целта на провеждането на френския бал, който за четвърти пореден път ще се състои тази година в София. Стилът на бала е "аполитичност". Бляскавото събитие има благотворителна цел. Ще има томбола и търг, които се разиграват по време на бала. Събитието е под патронажа на Симеон Сакскобургготски и съпругата му Маргарита. Принцове, барони и професори са част от почетния комитет на парижкия бал. Благородната кауза на бала до сега е била в помощ на националното училище по танцово изкуство и домове за изоставени деца. 
Тази година желанието на г-н Куртев, френския посланик и организационния комитет на френския бал е да се подпомогне дейността на БФХГ. Христо Куртев е изказал своето огромно задоволство и възхищение от постигнатите успехи през последните години на нашите "златни момичета" и от работата на БФХГ. Той е споделил, че като българин се гордее от многобройните спечелени медали и от щастието, което нашите момичета даряват на милионите българи с победите си и със звученето на българския химн по света. Именно това е причината френският бал тази година и събраните средства на него да бъдат дадени на БФХГ. 
Президентът на БФХГ Илиана Раева е изразила своята огромна благодарност към г-н Куртев и е споделила, че е много развълнувана от оказаното внимание, признание и чест към труда на БФХГ, към състезателките и треньорите на националните отбори.
На бала националните отбори ще изиграят специално направени танцови постановки пред всички присъстващи.

Последни новини ...


Подробна информация за състезанията от Световната купа
в София

wc2019 button
Пишете ни!
1000 оставащи символи