logo-dundee.png
motorola-logo.jpg
freddy_logo.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
loreal-logo.jpg
logo-aleksandrovska-bolnica.png
SASAKI_LOGO.png
New_logo_MMS_003.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
Petrol_YourPlace.png

06.08.2017г. Страхотен се оказа днешният ден за българската художествена гимнастика в Минск


20663361 1624814684208793 1100856690 o

ДВА ЗЛАТНИ, ЕДИН СРЕБЪРЕН И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ФИНАЛИТЕ НА СВЕТОВНАТА КУПА В МИНСК
(обобщение на състезанието във финалите на уредите)

Страхотен се оказа днешният ден за българската художествена гимнастика!
Българският отбор се завръща от състезание в Беларус с пълен комплект медали - два златни, един сребърен и два бронзови медала!
Денят започна фантастично с финалите на обръч, където Неви игра отлично и отвя конкуренцията, спечелвайки златото на белоруска земя с фантастична оценка - 18.650т.
След нея остана рускинята Солдатова и бронзът тук спечели Катарина Галкина от Беларус с 18.200.
На топка Катрин Тасева се класира на 6-то място, а Невяна Владинова на седмо, след като и двете изпуснаха уред.
В съчетанието с 5 обръча ансамбълът на България буквално изригна и взриви залата! Игра без грешка, която заслужено има донесе оценката от 18.700 и златните медали! 
Среброто спечели отборът на Беларус с оценка от 18.100, а бронзът спечелиха момичетата от Япония, които получиха оценка от 17.700 !
Във финала на бухалки Невяна спечели сребърния медал, след като изигра фантастични бухалки и получи оценка от 18.650, златото грабна представителката на Русия Юлия Бравикова с последното изпълнение и оценка от 19.000т., бронзовият медал отиде при представителката на домакините от Беларус Алина Гарнаско с оценка от 17.700.
Катрин Тасева се класира на пето място на бухалки , като получи 17.600, след като не си направи всички заложени трудности, но игра умно и вдъхновено!
На лента Невяна Владинова отново вдигна залата с огнената булерия и спечели бронзовия медал, като бе оценена със 17.250т. Златния медал тук спечели Юлия Бравикова от Русия с оценка 17.550, същата оценка имаше и представителката на домакините от Беларус Алина Харнаско, но рускинята грабна златото с по-високата си оценка за изпълнение. Катрин Тасева отново се класира на 5-то място след като допусна една неточност и бе оценена с 16.150т.
Във финала с три топки и две въжета ансамбълът на България спечели бронзовия медал, след като допусна една лека грешка. Златния медал спечели ансамбълът на домакините от Беларус с оценка от 18.500, Италии и България получиха еднакви оценки от по 18.350, но Италия бяха с по-висока оценка за изпълнение и заеха второто място.
Отличен ден за нашите момичета!
Момичетата на Весела Димитрова и Михаела Маевска в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Елена Бинева, Теодора Александрова направиха страхотно състезание и играха финали като за Световно първенство!
Невяна Владинова беше истинска стихия днес, игра смело, умно и вдъхновено и успя да спечели пълен комплект медали! В нейната игра се вижда голяма напредък по отношение трудностите с тяло, както и все по-голяма увереност при всяко следващо стъпване на килима.
Катрин Тасева също заслужава поздравления за трите финала на Световна купа, две пети и едно шесто място, което е едно отлично и много достойно представяне. Тя не успя да си направи всички трудности днес, но игра много смело и умно!До Световното първенство в Пезаро на нашите момичета им предстои още една Световна купа в Казан още следващата седмица и разбира се много работа! Но всички са много вдъхновени от днешния състезателен ден и са уверени, че могат да постигнат много ако играят без грешка!
Отборът се прибира в понеделник сутринта в 9.45 с полет от Виена.
ОЩЕ ВЕДНЪЖ БРАВО, МОМИЧЕТА!ОБИЧАМЕ ВИ И СЕ ГОРДЕЕМ С ВАС!
(Юлиана Кесарова)


Последни новини ...


Пишете ни!
1000 оставащи символи