logo-dundee.png
SASAKI_LOGO.png
loreal-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
motorola-logo.jpg
New_logo_MMS_003.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
freddy_logo.png

17.08.2017 г. Високопоставено политическо посещение на японска делегация в базата на националния отбор в зала ''Раковски''

4qЯпонска делегация от най - високо политическо ниво, която е на посещение в България и гостува на Народното събрание е изразила желание да посети тренировъчен ден на националния ни отбор по художествена гимнастика. Гостите в залата доведе генералният секретар на БФХГ Росина Атанасова. Тя представи на г-н Toшио Ямада и останалаите членове на японската делегация Президента на БФХГ г-жа Илиана Раева. Г-н Тошио Ямада е член на Групата за приятелство Япония -България в Камарата на съветниците(Горната камара) на японския парламент, депутат от Либерал-демократическата партия, Член на комисията по земеделие, гори и риболов, Директор на Комисия по одитиране, Директор на Специалната комисия по бедствията, Член на Специалната комисия по възстановяване след голямото източно японско земетресение, бивш председател на Комисията по земеделие, гори и риболов в Камарата на съветниците , г-н Хироми Йошида - ръководител на делегацията и Председател на Групата за приятелство Япония -България, депутат от Либерал-демократическата партия, г-н Джуничи Ишии - главен секретар на групата за приятелство Япония - България, Директор на Комисията по бюджета, депутат от Либерал-демократическата партия и г-н Кадзухико Аоки - член на Групата за приятелство Япония - България и Директор на Комисията за наблюдение на администрацията и също депутат от Либерал - демократическата партия.

От своя страна Илиана Раева представи Бранимира Маркова, Силвия Стойнева, Невяна Владинова и Катрин Тасева. Тя благодари от името на всички за вниманието, с което е удостоена художествената гимнастика от страна на важните гости на България. Разказа за подписания договор с префектура Мураяма и отново благодари за условията и отношението на местните японци и лично на г-н Ягучи.

Г-н Тошио Ямада каза на Илиана Раева, че в Япония непрекъснато се говори за българския национален отбор и той вече е много популярен там. Освен това каза, че е много запознат с поколението на г-жа Раева, защото по онова време, когато е бил млад, японците също са познавали "златните момичета" на България.

След като Илиана Раева благодари за милите думи, покани гостите да видят композициите на Неви и Катрин.
Гостите останаха видимо доволни и ръкопляскаха след всяко съчетание.
Г-н Ямада подари подаръци на всички, а Илиана Раева им подари месингово копие на пръстена на Цар Калоян, специална бутилка вино с аромата на розово масло и значки с логото на БФХГ.
Тръгвайки доволни от залата японците пожелаха успех на националния ни отбор. С огромно вълнение ще следят участието ни на Олимпийските игри в Токио и желаят пълен успех!
 

Последни новини ...


Пишете ни!
1000 оставащи символи