New_logo_MMS_003.png
motorola-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
freddy_logo.png
SASAKI_LOGO.png
loreal-logo.jpg
logo-aleksandrovska-bolnica.png
logo-dundee.png
Fibank_my-bank_blue-red.png

26.08.2017 г. Поздравителен адрес по повод 70-годишния юбилей на Вера Маринова от Президента на БФХГ Илиана Раева

20938613 1467659293279824 1881161647 n
" Уважаема г-жо Маринова,
Скъпа Вера,
За мен е голяма чест и удоволствие от мое име и от името на голямото семейство на българската художествената гимнастика да те поздравя с твоя 70 годишен юбилей.
Поколения състезатели, специалисти и фенове на нашия прекрасен спорт израснаха, вълнувайки се с твоя глас зад кадър, ознаменуващ българските грандиозни победи.
Толкова много и толкова малко са тези години, преди всичко изпълнени с любов и отдаденост към една светла кауза, неделима част от историята на българския спорт.
Не е възможно да си представим българската художествена гимнастика без Вера Маринова – личност, която отдаваше не само своя професионализъм, но и своето сърце, съпричастно към всички върхове и всички неуспехи от нашата история.
Жената, вдъхновила хиляди малки момиченца да поемат по пътя на големия спорт и журналистът, който винаги е имал и има достойнството и смелостта да изразява своето мнение в полза на истинските ценности, на които спортът е носител.
На днешния ден честваме не само двукратния световен шампион и обичан от всички журналист, но и човекът Вера Маринова с нейната безкрайно позитивна, бликаща енергия, благородство и блестящ интелект.
Скъпа Вера, пожелавам ти крепко здраве и много щастливи и радостни моменти сред любимите ти хора! Нека още дълги години да изживяваме заедно много незабравими моменти на гордост, триумф и красота с магията на българската художествена гимнастика!
Честит юбилей!
С уважение,
Илиана Раева "Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи