logo-aleksandrovska-bolnica.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
loreal-logo.jpg
motorola-logo.jpg
Fibank_my-bank_blue-red.png
freddy_logo.png
Petrol_YourPlace.png
logo-dundee.png
SASAKI_LOGO.png
New_logo_MMS_003.png

27.08.2017 г. Първа тренировка за Невяна Владинова и Катрин Тасева в Пезаро

 DSC4204 DSC4307


След тежко и дълго пътуване до Пезаро, днес Невяна Владинова и Катрин Тасева направиха първата си тренировка. 
Делегацията ни, водена от президента на БФХГ Илиана Раева, пристигна рано тази сутрин в курортния град Пезаро, Италия, където ще се проведе Световното първенство. Независимо, че нашите момичета не можаха да се наспят и възстановят добре, днес те направиха много добра тренировка. Бранимира Маркова остана много доволна от старанието и на двете ни състезателки. По време на тренировката в залата влезе президентът на FIG Моринари Ватанабе. Той проведе разговор с Илиана Раева и пожела успех на Неви и Кати. 
В Пезаро е много горещо, но условията в залата са отлични. Делегациите на всички участващи страни са разпределени в над 20 хотела. Любезните домакини са избрали прекрасно място за българския отбор в закътания и четиризвезден хотел "Вила Катани". Той е на тихо и спокойно място с прекрасни градини, гориста местност и басейн. Още по-голям сюрприз беше и това, че за нашите момичета има отделен микробус и лек автомобил.
Хотелът, в който е настанен нашия отбор е самостоятелен, няма други отбори, а домакините се отнасят към нашата делегация с изключително внимание.
Всички отбори от индивидуалното вече са в Пезаро и са готови за изключително тежката битка, която предстои. Атмосферата в българския отбор е спокойна. Прекрасните ни момичета са здрави и дават всичко от себе си на тренировките, за да се представят достойно. 
Генералният секретар на БФХГ Росина Атанасова отлично се грижи за всичко, което касае акредитациите, тренировъчната програма и всяко текущо задължение което има всяка делегация според работния план съставен от FIG и домакините. С отбора е и помощник треньорът Силвия Стойнева, както и директорът на националните отбори Деспа Каталиева. 
Неотлъчно до отбора е и фотографът на БФХГ Анна Недкова, чийто кадри ще ви правят свидетели на всичко, което се случва преди, по време и след състезанието.
Мъжката част е представлявана от д-р Димов, хореографа Радул Роглев и масажиста Виктор Петров..
С отбора пристигна и съдията ни Филипа Филипова, която е настанена в хотела определен само за съдиите.
Мария Гигова е от седмица в Пезаро за подготовката на състезанието.Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи