Fibank_my-bank_blue-red.png
loreal-logo.jpg
logo-aleksandrovska-bolnica.png
motorola-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
logo-dundee.png
New_logo_MMS_003.png
Petrol_YourPlace.png
SASAKI_LOGO.png
freddy_logo.png

30.08.2017 г. Илиана Раева ексклузивно от Пезаро: ''Умна и класна Невяна! Истински лидер и боец''


 DSC6121 DSC6580
Президентът на БФХГ Илиана Раева е неотлъчно до нашите момичета и Бранимира Маркова на Световното първенство в Пезаро. Тя не спира да дава кураж зад кулисите на Неви и Катрин. Ето какво сподели специално за нашата страница след участието на Неви в квалификациите днес:
"Неви изигра днес една отлична топка и много добър обръч! С всяко изминало състезание тя успява все по- добре да контролира играта си, да владее емоциите си и да се бори докрай за всеки елемент! Огромно израстване има като състезател! Тя чувства огромното напрежение от очакванията към нея, но успява да се мобилизира и да подчини силните емоции. Това е характерно само за големите спортисти и шампиони! През цялото време беше много спокойна на загрявката и излъчваше увереност и желание да се състезава! Огромно удоволствие ми достави да видя как реагираше на някои неточности и колко умно ги отигра по време на съдтезанието! Отличен старт за това тежко състезание! Показа всичко, което трябваше и се пребори за двата финала! Гордея се с тази невероятна наша гимнастичка, която трябва да е пример за подражание във всяко едно отношение на нашите подрастващи състезателки! 
Трудното тепърва предстои.
След малко започват финалите! Започваме всичко отначало. Много, много тежко състезание, но Неви толкова много заслужава да спечели медал...
Надявам се да успеем да съхраним силите и концентрацията и с Бранимира Маркова и да направи два силни финала тази вечер. Бранимира се справя блестящо до момента и вярвам, че ще успее и в оставащите дни. Адмирации за нея и Силвия Стойнева!
Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи