SASAKI_LOGO.png
motorola-logo.jpg
New_logo_MMS_003.png
logo-dundee.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
loreal-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
freddy_logo.png
Petrol_YourPlace.png

30.08.2017 г. Бронз с цената на злато за Невяна Владинова


Screenshot 12Screenshot 9

Изключителен успех за България постигна днес Невяна Владинова, която изигра отлично своето съчетание с топка и с оценка 17.950 заслужи първия си медал от Световно първенство!
Този бронз е с цената на злато за нас, а Неви се показа за кой ли път като истински боец и състезател от световна класа.
На обръч Невяна се класира на 5-то място, нашият щаб подаде контестация, която не беше уважена и така оценката от 17.550 остана непроменена.
По-рано втората наша представителка Катрин Тасева също игра отлично и остана първа резерва във финала на топка и се движи девета в многобоя.
Отличен ден за българската художествена гимнастика, дано и утре е така, че и по-добре, а в петък да видим две българки в по-силната група, за което трябва и Неви и Катрин да се наредят сред първите 12 за многобоя от квалификациите.
Поздравления за Невяна Владинова и Катрин Тасева, за главния мениджър на националния отбор - индивидуално Бранимира Маркова, за помощника й Силвия Стойнева, за съдийката ни на първенството Филипа Филипова, за целия български щаб, който е част от този успех.
Адмирации и за Президента на БФХГ Илиана Раева, която след Световните игри във Вроцлав събра всички специалисти у нас в зала "Раковски" и направи всичко, което е възможно, така че след всяка открита тренировка пред публика всички да виждаме напредъка на нашите момичета!
Да стискаме палци утре в квалификациите на бухалки и лента Неви и Кати да играят без грешка!
Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи