Petrol_YourPlace.png
SASAKI_LOGO.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
freddy_logo.png
logo-dundee.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
motorola-logo.jpg
New_logo_MMS_003.png
loreal-logo.jpg

01.09.2017 г. С 20 гласа за Любов Черкашина срещу 16 за нашата Християна Тодорова представителката на Беларус бе избрана за член на Комисията на атлетите при ФИГ

 DSC2150автор: Юлиана Кесарова

Преди секунди завърши окончателното гласуване за избор на член на Комисията на атлетите при ФИГ.
Звездата на Беларус, бронзовата медалистка от Олимпиадата в Лондон през 2012 г. Любов Черкашина получи 20 гласа, а нашата Християна Тодорова убеди представители на 16 държави да дадат гласа си за нея.
Специално за нашата страница и официалния сайт на БФХГ от Пезаро Християна Тодорова заяви, че е доволна от своето участие, че всичко е минало много гладко и спокойно. Нашето момиче е представило своята платформа много убедително и на първото гласуване е победила не кой и да е а самата Ганна Ризатдинова от Украйна, която е получила 3 гласа на първото гласуване.

Християна е говорила и извън написаното в нейното изложение пред комисията, за да може, както тя се изрази, да се види, че е наясно с какво се захваща, че разбира от материята, че владее перфектно чужди езици и че може да защитава по най-добрия начин правата и интересите на спортистите.
Впечатлена от представянето на Християна, победителката Черкашина е заявила, че ще настоява комисията при ФИГ да се раздели на две части и българската представителка да поеме тази при ансамблите!

Това е едно изключително признание за Християна Тодорова, която тепърва ще се развива като съдия и има всички шансове и възможности за много силна кариера в тази област.
Хриси поиска в телефонен разговор секунди след гласуването специално да благодари на Българската федерация по художествена гимнастика и лично на Президента Илиана Раева, на Вицепрезидента Мария Патрова, Генералния секретар Росина Атанасова и Директора на националните отбори Деспа Кателиева, които са й оказали безценна помощ и подкрепа и са били до нея във всеки един момент!

Поздравления за куража и интелекта, трудолюбието и увереността във възможностите, които притежава Християна Тодорова!
Всичко за нея тепърва предстои и ние сме уверени, че тя ще се справи и ще върви само напред и нагоре, защото знае, може и не се страхува да го покаже!

Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи