New_logo_MMS_003.png
loreal-logo.jpg
motorola-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
freddy_logo.png
logo-dundee.png
SASAKI_LOGO.png
Petrol_YourPlace.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
Fibank_my-bank_blue-red.png

03.09.2017 г. Илиана Раева прие символична щафетата на домакинството на Световното първенство

 DSC4434 DSC4455 
 Президентът на БФХГ излезе на подиума на препълнената "Адриатик Арена" в Пезаро да за получи от Президента на ФИГ Моринари Ватанабе знамето на домакинството на следващото Световно първенство, което ще се проведе през 2018г. в София.
След 31- годишно прекъсване (страната ни бе домакин на Световно през 1987-ма) гимнастички от цял свят ще се съберат в София. 
Когато бе обявено, че България печели това домакинство, г- жа Раева заяви :
"Този успех ми коства последните пет години. Това е всичко, което правих последните годни. По моя инициатива се организираха световните купи, спечелихме първия златен медал, когато аз още бях треньор. След това поех нещата като председател и започнахме да водим цялостна политика с международната федерация. Политиката, която водим като федерация и водя лично аз, е правилна. Този успех ми коства енергия, много мисъл, анализ - кое как трябва да се направи, както и много отговорност. Стремя се да не направя грешната стъпка, защото постът, който заемам, е безкрайно отговорен. В личен план това е огромна изтощителна работа."
Сега можем да допълним само 
ОТ ДНЕС ВСИЧКИ ВЕЧЕ ЗАПОЧВАМЕ ДА РАБОТИМ„ ЗА ДА НАПРАВИМ ЕДНО ОТЛИЧНО СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО ДОГОДИНА И ДА ПРЕДСТАВИМ БЪЛГРИЯ ПО НАЙ - ДОСТОЙНИЯ НАЧИН!


фото Анна Недкова
автор на текста Юлиана Кесарова


Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи