logo-aleksandrovska-bolnica.png
loreal-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
Petrol_YourPlace.png
freddy_logo.png
New_logo_MMS_003.png
SASAKI_LOGO.png
motorola-logo.jpg
logo-dundee.png
Fibank_my-bank_blue-red.png

06.09.2017 г Уникално предложение на Президента на България Румен Радев към Илиана Раева!

padev1radev2
Уникално предложение на Президента на България Румен Радев към Илиана Раева!

(Фото Анна Недкова)

Президентът на РБългария, г-н Румен Радев, покани на днешния празник в президенството президентът на БФХГ Илиана Раева, треньорите Весела Димитрова, Бранимира Маркова, Михаела Маевска и Силвия Стойнева, ансамбъла ни и двете ни индивидуалистки Невяна Владинова и Катрин Тасева!
Поводът на срещата беше отличното представяне на нашите момичета на световното първенство в Пезаро, Италия.
Президентът отдели повече от час на нашите нежни героини. На чай и кафе, той се поинтересува за всичко, което касае подготовката им. 
Илиана Раева му разказа за цялата организация на работа и грижите, които се полагат за националните състезателки от страна на държавата, ръководството на БФХГ и треньорите. Разказа му за огромното възхищение на специалистите от цял свят и за многобройните поздравления, които е получила за класата и силата на българската гимнастика. Сподели и как се работи по клубовете и какви програми се правят от комисиите на БФХГ за развитието на художествената гимнастика в България.
Момичетата разказаха за състезанието и интересните моменти в него зад кулисите. Весела Димитрова изказа своята радост от представянето и благодари на момичетата за всеотдайния труд. Бранимира Маркова също сподели своето огромно задоволство от състезанието и благодари на президента на БФХГ Илиана Раева, като сподели, че в националната база има прекрасна атмосфера между всички и се работи отговорно и пълноценно!
Г-н Радев беше силно впечатлен не само от постиженията, но и от това, което му бе разказано и каза, че художествената гимнастика е пример за това как се постигат световни резултати и лидерство в света в страна като България. Той предложи на Илиана Раева да бъде създадена "Световна Академия за художествена гимнастика", в която да се обучават деца от България и света! Тази академия да притежава цялата история на българската гимнастика от създаването и до днес, да има модерен възстановителен център, леглова база и да стане уютен дом на националните отбори по художествена гимнастика на България! "С вашите постижения, всеотдаен труд и блестяща организация, вие заслужавате това и аз ще ви помогна да го осъществим, въпреки непрекъснатите ми ангажименти."
Госпожа Раева и всички присъстващи останаха много развълнувани от предложението на Президента! Всички му благодариха за оказаната огромна чест и внимание да ги покани на днешния ден за среща. Г-н Радев връчи поздравителен адрес на Илиана Раева и се снима с красивата ни делегация.

Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи