SASAKI_LOGO.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
loreal-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
motorola-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
New_logo_MMS_003.png
logo-dundee.png
freddy_logo.png

01.10.2017 г. Първи рози по пътя към мечтите на малките грации

 DSC7425 DSC7850
( Фото: Анна Недкова - официален фотограф на БФХГ)


Студеният първи ден от октомври събра топлината на детският ентусиазъм и всеотдайност, с която децата от клуб Левски Триадица и Нюанс изпълниха залата на националния център по художествена гимнастика “Раковски”.
47 деца показаха с голямо усърдие и отговорност разучените упражнения.
За този първи изпит бяха подготвени деца от 1-во, 2-ро, 3-то и една гимнастичка от 5-о ниво. 41 от тях се окичиха със съответно, червени, оранжеви, жълти и синя розички. Адмирации за Илиана Вълкова, която бе единствената събрала смелост и е отделила време да се яви на най-тежкото 5-то ниво, като показа успешно почти всички упражнения, а най-добре се справи в уменията си уред.
Мащабният проект на БФХГ за повишаване нивото на художествената гимнастика в България, отне две години да се разработи и реализира от Мария Петрова, Мария Гатева и Мария Кънчева.
В столицата в този почивен ден за всички, но не и за художествената гимнастика успяха да присъстват и представители на клубовете, “Акро” Русе, “Берое” Стара Загора, “Левски Илиана”, “София Спорт-2017”, “Амарант”.
Благодарим на всички колеги, приятели и служители на БФХГ, както и клубове от страната, които помогнаха за реализацията на проекта.

Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи