motorola-logo.jpg
SASAKI_LOGO.png
freddy_logo.png
Petrol_YourPlace.png
logo-dundee.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
loreal-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
New_logo_MMS_003.png

15.11.2017 г ВАЖНО!!!Открита подиумна тренировка на националния отбор по художествена гимнастика ще популяризира спорта сред младите

00da3e19e92c42f8916f09e2
25acbdcff9373315e8b96e3e

Открита подиумна тренировка на националния отбор по художествена гимнастика ще популяризира спорта сред младите. Федерацията ще обяви и амбициите на отбора за предстоящия сезон.
На 23-ти ноември от 16:30 часа тренировъчната зала на “Арена Армеец” ще отвори врати, за да може родители и техните деца да се докоснат до магията на един от най-красивите спортове - художествената гимнастика. Безплатна регистрация за събитието всеки може да си направи тук:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLScx2FRs75j7Oj6AqM…/viewform

Освен че ще видят на живо своите любимки, децата щ
е имат възможност да се насладят от съвсем близо на тренировъчния процес и съчетанията на грациите.От своя страна, председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева ще разкрие пред медиите на какъв етап е подготовката за Световната купа в София, която ще се проведе през април 2018-а година. Заедно с нея, през октомври следващата година София ще бъде и домакин на второто Световно първенство от олимпийския цикъл, на което ще се раздават квоти за Олимпиадата в Токио.По време на откритата тренировка ансамбълът и Невяна Владинова ще бъдат наградени за високите си постижения на Световното първенство в Пезаро от с понсора на Федерацията - Motorola Bulgaria. Припомняме ви, че на шампионата в Италия нашите момичета завоюваха три медала – сребро и бронз за ансамбъла и бронзов медал за Невяна Владинова.
Последни новини ...

Подробна информация за състезанията от Световната купа
в София

wc2019 button
Пишете ни!
1000 оставащи символи