motorola-logo.jpg
SASAKI_LOGO.png
New_logo_MMS_003.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
loreal-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png
logo-dundee.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
freddy_logo.png
Fibank_my-bank_blue-red.png

19. 12 .2017г. Министър Кралев с коледен подарък от националките по художествена гимнастика

kralevМинистърът на младежта и спорта Красен Кралев получи коледна кошница от момичетата от националния ни отбор по художествена гимнастика. 
Гимнастичките, президентът на федерацията Илиана Раева и треньорките посетиха министъра в неговия кабинет, за да му пожелаят весели празници и успешна 2018 година. 
"Искаме да Ви благодарим за всичко, което правите за нас. Вашата подкрепа е много важна и ние я усещаме", заяви от името на момичетата Невяна Владинова. 
От своя страна министър Кралев благодари на състезателките за успехите, които постигат в името на България. 
"Хората очакват много от Вас, което понякога тежи, но това е, защото много Ви обичат. Бъдете здрави и аз съм убеден, че догодина ще зарадвате българската публика по време на Световното първенство, на което сме домакини", каза Кралев. 
Помощник-треньорът на националния ансамбъл Михаела Маевска връчи на министъра поздравителен адрес от името на президента Илиана Раева. 
По време на срещата Раева покани Кралев през януари да се запознае лично с новите съчетания на отбора. Предстои композициите да бъдат представени и публично през месец февруари. 
В кабинета на министъра, освен Илиана Раева присъстваха, гимнастичките от ансамбъл жени в състав Симона Дянкова - капитан, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Елена Бинева и Теодора Александрова и техните треньорки Весела Димитрова и Михаела Маевска, както и индивидуалните състезателки Невяна Владинова, Катрин Тасева, Ерика Зафирова, Боряна Калейн и Петя Борисова с главния мениджър на индивидуалното направление Бранимира Маркова.

Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи