logo-dundee.png
New_logo_MMS_003.png
motorola-logo.jpg
SASAKI_LOGO.png
freddy_logo.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
loreal-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png

19.01.2018г. Поредно уникално признание за българската художествена гимнастика!!! Най-големият козметичен концерн в света L’ORÉAL PARIS стана партньор на БФХГ и националния ни отбор!

1ЕКСКЛУЗИВНО!!!
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КОЗМЕТИЧЕН КОНЦЕРН В СВЕТА L’ORÉAL PARIS СТАНА ПАРТНЬОР НА БФХГ И НАЦИОНАЛНИЯ НИ ОТБОР!

Българските гимнастички се наредиха до едни от най-красивите жени в света!
Козметичният Гигант е пленен от успехите, силата и красотата на нашите прекрасни момичета! L’ОREAL PARIS изказва своето възхищение от приемствеността на ансамбъла със “златните момичета” и радостта, която националният ни отбори дарява на българите.
Ето, какво послание изпрати най-големият козметичен концерн в света:
“ 
 
L’Oréal Paris –  новият партньор на златните момичета на България
 
L’Oréal Paris подкрепя жените, които ни вдъхновяват всеки ден. Златните момичета на България са истинско олицетворение на сила, вплетена в емоция и жажда за победа – вдъхновения за всеки от нас.
Те са дисциплина, те са упорит труд, те са несломим дух, нежна грация и естествена красота - те са момичетата от българския национален отбор по художествена гимнастика. Отборът е изключителен пример за приемственост между поколенията. Още с първото си участие и победа заявиха по категоричен начин своята класа, сплотеност и отдаденост на спорта.
Но кои са момичетата зад златото, какво е първото нещо, което правят сутрин, след като отворят очи, какви са хобитата им, слагат ли спирала или предпочитат молив за очи…
L’Oréal Paris е бранд, който вдъхновява и променя живота на нежния пол. Помага на млади момичета и жени по целия свят да преоткрият своята естествена красота, да бъдат самоуверени, да повярват в себе си и възможностите си.
Благодарения на нашия нестихващ стремеж към усъвършенстване L'Oréal Paris оформя бъдещето на красотата. Заради своята ангажираност и неподправено уважение към близостта между жените и мъжете по света, брандът успя да се превърне в глобален лидер в света на тенденциите, в областта на красотата.
L'Oréal Paris осигурява достъпен лукс за всички, които очакват отлични резултати в грижата за своята красота – подход, който се базира на знания и употреба на висококачествени продукти. Някои от най-популярните сред тях са: True Match Foundation, Color Riche lipstick и Paradise Extatic Mascara.
Синергията между козметичния гигант и Федерацията по художествена гимнастика ще позволи на златните момичета да разкрият себе си по един малко по-непознат на широката публика начин, да покажат ежедневните, малките неща, които стоят зад красивите лица.
 
Защото го заслужаваме!
  
 
За L'Oréal Paris

Като една от най-големите марки за красота L'Oréal Paris създава най-иновативните продукти, достъпни за всеки. С 50 продукта, продавани всяка секунда по целия свят, L'Oréal Paris предлага на всички континенти мъжки и дамски козметични продукти от всякакъв вид (грим, грижа за кожата, грижа за косата, стилизиране, бои за коса и мъжка козметика), плод на отличните резултати на изследователските лаборатории на бранда. L'Oréal Paris има уникална визия за красота, нестихваща отдаденост към технологиите, научните изследвания и иновациите. Предоставяйки първокласни, висококачествени продукти за жени, мъже и деца от всички възрасти и етнос, L'Oréal Paris подкрепя безрезервно  голямото разнообразие от красота. Широката гама от ключови посланици на компанията включва Анди МакДоуъл, Хелън Мирън, Ирина Шейк, Сюзън Сарандън, Блейк Лайвл, Ева Лонгория, Даутцен Круз и Джулиан Мур. Забележителната кариера и харизма на посланиците на L'Oréal резонират в мотото "Защото го заслужавате", истинско универсално послание в подкрепа на красотата повече от 40 години.
За L'Oréal
Компанията L'Oréal се е посветила на красотата вече повече от 100 години. Със своето уникално международно портфолио от 34 разнообразни и допълващи се марки, Групата генерира продажби в размер на 25,8 милиарда евро през 2016 г. и наброява 89,300 души по целия свят. Като водеща световна компания в козметичната индустрия, L'Oréal присъства във всички дистрибуторски мрежи: масов пазар, универсални магазини, аптеки, фризьорски салони, туристически магазини, бутикови магазини и онлайн търговия. Научноизследователската дейност и иновации, както и специалния изследователски екип от 3 870 души, са в основата на стратегията на компанията L'Oréal, която работи за удовлетворяването на стремежа за красота по целия свят. Мисията на L'Oréal за 2020 г. "Споделяне на красотата с всички" определя амбициозни цели за устойчиво развитие.”

Последни новини ...

 
Пишете ни!
1000 оставащи символи