SASAKI_LOGO.png
Petrol_YourPlace.png
motorola-logo.jpg
New_logo_MMS_003.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
logo-dundee.png
freddy_logo.png
loreal-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png

07.02.2018г. АЛИНА КАБАЕВА ОФИЦИАЛНО ПОКАНИ АНСАМБЪЛА НА БЪЛГАРИЯ ДА УЧАСТВА НА ФЕСТИВАЛА ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА "АЛИНА"

27783520 1626988957346856 61799897 n


АЛИНА КАБАЕВА ОФИЦИАЛНО ПОКАНИ АНСАМБЪЛА НА БЪЛГАРИЯ ДА УЧАСТВА НА ФЕСТИВАЛА ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА "АЛИНА"

Днес олимпийската шампионка, двукратна абсолютна световна шампионка и петкратна абсолютна европейска шампионка по художествена гимнастика Алина Кабаева се е свързала официално с президента на БФХГ г-жа Илиана Раева и е поканила ансамбъла на България да бъде специален гост в благотворителния фестивал "Алина", който тази година ще се състои на 21-ви май в руската столица Москва.
Това е наистина голямо признание за авторитета на българската школа по художествена гимнастика и за работата на Весела Димитрова, нейните момичета и целия екип на българския отбор!
Фестивалът "Алина" е едно от най-мащабните събития в света на художествената гимнастика. От 2009 г. събитието се провежда ежегодно под патронажа на благотворителния фонд "Алина Кабева", обединяващо стотици млади спортисти от Русия и други страни.
В продължение на осем години повече от 5 хиляди гимнастички участват във фестивалите, чиито изпълнения бяха наблюдавани от над 30 хиляди души. По принцип това са деца от домове за деца, лишени от родителски грижи и интернати в Москва, региона на Москва и други руски градове.
От 2009 до 2016 г. се проведоха осем фестивала, всеки от които се превърна в истинско събитие в света на художествената гимнастика. Млади спортисти от Русия и други страни сериозно се подготвят за фестивала всяка година , като работят с треньори, сценаристи и хореографи, за да представят оригинални и вдъхновяващи изпълнения на фестивала. Всяка година на събитието участват над 50 екипа от повече от 50 градове в Русия и други държави - Азербайджан, Беларус, България, Германия, Израел, Япония, Казахстан, Куба, Република Южна Осетия.


 


Последни новини ...

 
Пишете ни!
1000 оставащи символи