Fibank_my-bank_blue-red.png
Petrol_YourPlace.png
motorola-logo.jpg
logo-aleksandrovska-bolnica.png
freddy_logo.png
SASAKI_LOGO.png
loreal-logo.jpg
New_logo_MMS_003.png
logo-dundee.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png

08.02.2018г. ТАТЯНА ВОЛОЖАНИНА И АННА КЕЛМАН ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА КВОТА ЗА МЛАДЕЖКИТЕ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ НА КВАЛИФИКАЦИЯТА В МОСКВА

 DSC465227907168 1627684530610632 790852554 o


Татяна Воложанина от клуб "Левски Илиана" спечели днешното контролно на национален отбор - девойки индивидуално, втора се класира Анна Келман от "Чар ДКС" Варна", а Елизабет Йовчева от клуб "Чар ДКС" остана трета. Елизабет прекара грипно заболяване и не беше днес в оптимална форма, а първите две от днешното контролно по регламент добиха правото да се състезават на квалификацията в Москва, където ще се печелят квоти за младежките олимпийски игри, които ще се проведат в Буенос Айрес(Аржентина).
Квалификацията в Москва ще се проведе на 12-15 февруари,като на нея могат да участват по две гимнастички от държава, а квота може да вземе само една гимнастичка от страна.
Първите 18 класирали се в Москва ще заминат на Младежката Олимпиада, която ще се проведе през месец октомври в Аржентина.
Публикуваме и пълното класиране от днешното контролно на снимка.
Вая Драганова не участва днес поради контузия.
Старши -треньорът на национален отбор -девойки индивидуално Силния Стойнева заяви след края на контролното :" Всички се представиха добре с оглед етапа на подготовка, най-добрата ни гимнастичка при девойките Елизабет Йовчева за съжаление изкара вирусно заболяване, което й попречи на тренировките и наруши моментната й форма.
Все още се допускат грешки, но мисля, че двете момичета Татяна Воложанина и Анна Келман показаха много добра форма и с оглед на цялостното им представяне до сега на контролните смятам, че ще се преборят за квотата за младежката олимпиада през есента".
 


Последни новини ...

 
Пишете ни!
1000 оставащи символи