logo-dundee.png
SASAKI_LOGO.png
loreal-logo.jpg
freddy_logo.png
motorola-logo.jpg
Fibank_my-bank_blue-red.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
New_logo_MMS_003.png
Petrol_YourPlace.png

12.02.2018г. ПЪРВИ СЪСТЕЗАНИЯ ЗА ТРИКРАТНАТА СВЕТОВНА ШАМПИОНКА МАРИЯ ПЕТРОВА КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА ТЕХНИЧЕСКИЯ КОМИТЕТ ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА КЪМ ЮЕГ

7b29175cc5c8a164ae3602e1f3e3a244Започва новият състезателен сезон в маратона от състезания в елита на световната художествена гимнастика.
Нашата голяма шампионка, легендата на художествената гимнастика, абсолютната трикратна световна шампионка Мария Петрова ще ръководи две изключително отговорни състезания вече в ролята си на Президент на Техническия комитет по художествена гимнастика към ЮЕГ. 
Първото състезание е квалификацията в Москва, на която гимнастички във възраст девойки ще се борят за квоти за Младежката олимпиада, която ще се проведе в Аржентина през есента.
Второто състезание е надпреварата за Гран При в Москва, където по традиция се събират най-силните гимнастички и дават старт на новия сезон.
Освен, че са важни и отговорни турнири, те са и състезания, които ще бъдат ръководени по новите съдийски правила за първи път, което прави работата на Президента на Техническия комитет още по-трудна и напрегната!
Не се съмняваме, че нашата Мария Петрова ще се справи по най-добрия начин и с двата тежки турнира. Със своите качества на отличен организатор, мотиватор и обединител ние вярваме, че Мария ще даде най-доброто от своите професионални умения и в новата си отговорна позиция, защото тя е доказала през всичките години, в които е работила, че може и знае как да прави нещата по възможно най-успешния начин.
В спорт като художествената гимнастика от огромно значение е и правилната политика в международен план, а Мария Петрова е личност, която е уважавана и ценена в ЮЕГ заради професионалните си качества, знания и всеотдайност!
От сърце желаем на нашата голяма шампионка успех в новото начало и вярваме безрезервно в нея!
На добър час, Мария!


Припомняме, че за квалификациите за младежката олимпиада в Москва утре заминават двете ни девойки, добили право да се борят за олимпийски квоти Татяна Воложанина и Анна Келман, старши-треньорът на национален отбор - девойки индивидуално Силвия Стойнева, съдия Филипа Филипова и директорът на националните отбори Деспа Кателиева!
Състезанието ще е само в един ден 15-ти февруари, гимнастичките ще играят по 4 съчетания, а първите 18 в многобоя ще получат квота, като право има една състезателка от държава.
Квотите общо за 36 - 18 за Европа, 7 за Азия, 3 за Африка, 7 за Америка и 1 за Океания. Ако някъде не могат да запълнят квотите свободното място, ще се даде на Европа.

Турнирът от веригата Гран-При в Москва ще се проведе от 17-ти до 19-ти февруари като там ще бъдем представени от ансамбъл-жени и Боряна Калейн в индивидуалната надпревара, а в съпътстващия турнир при жените от Ерика Зафирова!
СЛЕДЕТЕ СТРАНИЦАТА ЗА ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРНИРИТЕ!!! 
И не забравяйте:
УТРЕ ОТ 17.00 ч. ОТКРИТО КОНТРОЛНО НА НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ЖЕНИ - АНСАМБЪЛ И ИНДИВИДУАЛНО - ТРЕНИРОВЪЧНА ЗАЛА НА "АРЕНА АРМЕЕЦ"!!!Последни новини ...

 
Пишете ни!
1000 оставащи символи