BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
SASAKI_LOGO.png
motorola-logo.jpg
freddy_logo.png
logo-dundee.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
loreal-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png
New_logo_MMS_003.png
Fibank_my-bank_blue-red.png

15.02.2018г. АННА КЕЛМАН СПЕЧЕЛИ КВОТАТА ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА МЛАДЕЖКИТЕ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ! СТРАХОТЕН ДЕБЮТ И ЗА ДВЕТЕ НИ ДЕБЮТАНТКИ - АННА КЕЛМАН И ТАТЯНА ВОЛОЖАНИНА

 DSC4497 DSC4828
В Москва се проведе квалификацията за 18-те квоти от Европа, които ще представят страните си на Младежката Олимпиада в Буенос Айрес през октомври.
България беше представена от Анна Келман и Татяна Воложанина.
Анна Келман игра в третия поток и направи много силно състезание като истински многобоец и със сбор от 57.600т.( обръч 14.950, топка 13.750, бухалки 14.800 и лента 14.100) се пребори за квота за България.
Татяна Воложанина участва във втори поток и събра сбор от 54,050 т(15.950т. на обръч, 11.250 на топка след груба грешка и уред извън терена, 13.300 на бухалки, също с изпускане и 13.550 на лента).
И двете ни момичета са абсолютни дебютантки като национални състезателки на такъв отговорен и важен форум!
И двете играха с хъс, отговорност и себераздаване! 
Таня излезе и се хвърли смело без да спести нищо от невероятно сложните си композиции, допусна грешки, но показа на специалистите, че може много, че има талант и кураж и с нея ще се съобразяват!
Ани игра комплексно, така, както правят големите шампиони. Дори си спести по нещичко от сложните си елементи, направи по-малко грешки и се пребори за квота за България по категоричен начин!
Но най-важното е, че и двете показаха най-важното - че ако играят без грешка и покажат всичко от композициите си, ще бъдат неизменно сред медалистките на големи форуми!
В България расте наистина едно много талантливо поколение в художествената гимнастика, което ще ни радва и ще ни кара да се гордеем и занапред!
Поздравления за Силвия Стойнева - старши треньор на национален отбор - девойки (индивидуално),която е и личен треньор на Татяна Воложанина, както и за личния треньор на Анна Келман Дарина Кирякова!
Страхотно представяне и огромни надежди за бъдещето!
Благодарим ви, момичета!


(снимки Анна Недкова)

Последни новини ...

 
Пишете ни!
1000 оставащи символи