SASAKI_LOGO.png
motorola-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png
logo-dundee.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
loreal-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
freddy_logo.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
New_logo_MMS_003.png

15.02.2018г. СИЛВИЯ СТОЙНЕВА ЕКСКЛУЗИВНО ОТ МОСКВА:
                           

                                       DSC4497
“Честита квота на всички ни! Много съм щастлива. И момичетата са много щастливи! Много труд положихме, за да изглеждат по този начин състезателките ни. 
Таня се вълнуваше много. За първи път представя националния отбор на България. Падна и се на много силно и отговорно състезание. Освен това имаше и допълнително вълнение, че играеше в родната си страна - Русия. Стартира много силно. Безгрешен обръч и много висока оценка. След това на другите уреди допусна груби грешки с излизане на уредите извън терена, които се наказват много по новите правила, но получи високи оценки. Това стана, защото не спести нито един сложен и рискован елемент. Направи абсолютно всичко, а нейните съчетания са много сложни. Щастлива съм, че показа смелост и силен спортен дух и не позволи грешките да я сломят. Успя много да впечатли много специалистите. И Анна, и Таня са много щастливи и много мотивирани да работят за предстоящите състезания. 
Получих много поздравления от колежките си и силни думи за българския отбор. Конкуренцията, която създадохме в отбора, начина на подготовка и екипът, с който работя ме карат да вярвам, че това е само началото на едно прекрасно бъдеще. Имаме талантливи гимнастички, които са заредени с много хъс за работа. Вече си мисля за утрешния ден, защото в Унгария ще се състезават Елизабет, Вероника и Валерия. Желая им от сърце успех, както и на колегата си Николай, който е с тях. 
Благодаря на Филипа Филипова, която е до мен и на съдийската маса. Огромни благодарности и към Бранимира Маркова, с която работим в изключителен синхрон!
Поздравявам Дари - личния треньор на Анна! 
Обадих се по телефона и на Илиана Раева, която е телом и духом винаги с нас. Благодаря и на Мария Петрова. И изобщо на целия прекрасен екип, който имаме!
Желая успех на нашия отбор жени на турнира Гран При и на Брани и Весето. Силни сме! Дано имаме късмет да покажем по най-добрия начин композициите. 
Вече мисля за предстоящите състезания и Европейското първенство. България може да покаже там един блестящ отбор девойки. 
Още веднъж, честито на всички ни за успеха!"

 Последни новини ...

 
Пишете ни!
1000 оставащи символи