loreal-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png
SASAKI_LOGO.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
logo-dundee.png
motorola-logo.jpg
New_logo_MMS_003.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
freddy_logo.png

25.03.2018 г. БРОНЗОВ УИКЕНД С ЦЕНАТА НА ЗЛАТО ЗА БЪЛГАРИЯ

0883715dd5b93a82e84545b697eac5a2(обобщение на състезанието, автор Юлиана Кесарова)

Завърши поредният кръг от веригата за ГРАН ПРИ, който се проведе във френския град Тие.
Българските гимнастички се прибират от състезанието с 4 бронзови медала, в надпревара с изключително силна конкуренция, което е едно много силно представяне за нашите момичета!
След вчерашния бронзов медал в многобоя за Боряна Калейн и отличното 4-то място за Катрин Тасева,
днес Боряна спечели още два бронзови медала - на топка и бухалки, а Катрин Тасева се пребори за бронзовото отличие на лента!
Нашите момичета се класираха на всички 4 финала, което е още едно доказателство за комплексността им и за техните възможности и класа! 
Състезанието беше истински триумф за Боряна, която излезе и показа какво може! Сякаш на един дъх, да, допусна и грешки, но грешки все още допускат всички. Но Бубето (както всички наричаме Боряна) игра, показвайки, че просто обича да се състезава и знае какво може!
Катрин Тасева също заслужава изключителни адмирации - за проведения многобой вчера, за играта си днес, за силата, с която се събра и излезе на последния уред, лентата и я изигра като истински шампион!
Поздравления за работата на главния мениджър на индивидуалното Бранимира Маркова, която на всяко голямо състезание извежда гимнастички от световна класа! Тя е треньор на шампиони и още малко трябва да се отработят нещата, за да нямаме никакви проблеми с печеленето на медали в индивидуалната надпревара.
Защото и сега допускаме грешки, но композициите ни са толкова трудни, силни и качествени, че на всеки турнир има българка на подиума, а ако играем без грешка със сигурност в залите ще научат "Мила, Родино"!
Огромно БРАВО за личния треньор на Боряна Калейн - Марияна Памукова, която е направила в годините един истински диамант, който ще ни радва още много!
И искам да поздравя СПЕЦИАЛНО българския съдия на състезанието Християна Тодорова! Тя беше тук истински "боец на тихия фронт", който извърши буквално подвиг на първото си международно състезание от такъв ранг. Хриси имаше право да съдийства само на артистичност и се справи така, както се справяше на килима като гимнастичка - точно, без грешка и с голямо желание и старание!
И така - който го може, го може!
Ние доказахме и на това състезание, че можем много и знаем!
ТЕЗИ МОМИЧЕТА ЗАСЛУЖАВАТ ПЪЛНА ЗАЛА "АРЕНА АРМЕЕЦ" следващата седмица! НЕКА БЪДЕМ ДО ТЯХ И ГИ ПОДКРЕПИМ, ЗАЩОТО ТЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!!!


Ето всички медалистки от финалите
обръч
1. Влада Николченко (Украйна)
2. Арина Аверина (Русия)
3. Екатерина Селезньова(Русия)

топка:
1. Дина Аверина(Русия)
2. Никол Зелихман (Израел)
3. БОРЯНА КАЛЕЙН(БЪЛГАРИЯ)

бухалки:
1.Арина Аверина (Русия)
2.Дина Аверина(Русия)
3.БОРЯНА КАЛЕЙН(БЪЛГАРИЯ)

лента:
1. Дина Аверина(Русия)
2. Екатерина Селезньова(Русия)
3. КАТРИН ТАСЕВА (БЪЛГАРИЯ)

Ансамбли:
5 обръча
1. Украйна
2. Беларус
3. Италия

3 топки и 2 въжета
1. Италия
2. Беларус
3. Украйна


Последни новини ...

 
Пишете ни!
1000 оставащи символи