Petrol_YourPlace.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
logo-dundee.png
freddy_logo.png
motorola-logo.jpg
SASAKI_LOGO.png
New_logo_MMS_003.png
loreal-logo.jpg

14.04. СРЕБЪРЕН МЕДАЛ В МНОГОБОЯ ЗА КАТРИН ТАСЕВА И НАЙ–ВИСОКА ОЦЕНКА ЗА ТРУДНОСТ (10.800 НА ОБРЪЧ) ПРИ ИНДИВИДУАЛНОТО В ЦЕЛИЯ ТУРНИР. НЕВЯНА ВЛАДИНОВА СЕДМА В МНОГОБОЯ! КАТРИН ЩЕ ИГРАЕ УТРЕ НА ВСИЧКИ ЧЕТИРИ ФИНАЛА„ НЕВЯНА НА ТРИ!
DSC 8179DSC 7797


СРЕБЪРЕН МЕДАЛ В МНОГОБОЯ ЗА КАТРИН ТАСЕВА И НАЙ–ВИСОКА ОЦЕНКА ЗА ТРУДНОСТ (10.800 НА ОБРЪЧ) ПРИ ИНДИВИДУАЛНОТО В ЦЕЛИЯ ТУРНИР.
НЕВЯНА ВЛАДИНОВА СЕДМА В МНОГОБОЯ!
КАТРИН ЩЕ ИГРАЕ УТРЕ НА ВСИЧКИ ЧЕТИРИ ФИНАЛА„ НЕВЯНА НА ТРИ!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🌹🌹🌹🏆🥈🥈

Изключителен успех постигна Катрин Тасева на Световната купа в Пезаро(Италия) като спечели сребърния медал в многобоя сред всички най-силни гимнастички в света!
Освен това оценката на Катрин за трудност на обръч е най-висока от всички на турнира - 10.800!
Със сбор от 69.850 точки Катрин грабна среброто като остави след себе си Линой Ашрам от Израел, която събра сбор от 69.400т. и Арина Авериба от Русия, която остана на 4-то място със сбор от 68.450т.
Златния медал спечели Дина Аверина от Русия със сбор от 75.100т.
Този сребърен медал за Катрин и тази най-висока оценка за трудност на нашето момиче говори само едно - с Катрин всички ще се съобразяват! 
Това постижение е наистина огромно, защото ако на някои от състезанията липсваше по някой от конкуренцията - тука бяха двете най-силни рускини, примите на Беларус, Израел, Украйна, домакините от Италия!
Катрин изигра един много силен, умен и вдъхновен многобой и съвсем заслужено грабна среброто!Освен това се класира за всичките 4 финала утре, където ще може да се бори за медали на всеки уред!
Другата наша представителка Невяна Владинова дебютира след контузия, класира се 7-ма и намери място на три от финалите - обръч, топка и бухалки и показа за първи път своите нови композиции!
Представянето на Неви също заслужава адмирации и огромен респект, защото това е на практика първо показване на съчетанията по новия правилник и се видя, че ако Неви си ги изиграе без грешка, също ще е неизменно сред призьорките!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СРЕБРОТО НА КАТРИН и ЗА СМЕЛАТА ИГРА НА НЕВИ! ОГРОМНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА РАБОТАТА НА ГЛАВНИЯ МЕНИДЖЪР НА НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ИНДИВИДУАЛНО НА БРАНИМИРА МАРКОВА, КАКТО И ЗА РАБОТАТА НА СЪДИЯТА НИ ФИЛИПА ФИЛИПОВА!
Показахме, че на всяко състезание можем да бъдем най-добри от най-добрите и че в националния отбор се работи наистина правилно и като един отбор - всички за България!


 

 
 

 

Последни новини ...

 
Пишете ни!
1000 оставащи символи