logo-dundee.png
freddy_logo.png
SASAKI_LOGO.png
loreal-logo.jpg
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
motorola-logo.jpg
Fibank_my-bank_blue-red.png
Petrol_YourPlace.png
New_logo_MMS_003.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png

ЧЕТИРИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРИЯ СПЕЧЕЛИ КАТРИН ТАСЕВА НА СВЕТОВНАТА КУПА В ПЕЗАРО! НЕВЯНА ВЛАДИНОВА СЕ ЗАВЪРНА С ТРИ ФИНАЛА И МНОГО СИЛНИ КОМПОЗИЦИИ
DSC 9194DSC 7800
ЧЕТИРИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРИЯ СПЕЧЕЛИ КАТРИН ТАСЕВА НА СВЕТОВНАТА КУПА В ПЕЗАРО! НЕВЯНА ВЛАДИНОВА СЕ ЗАВЪРНА С ТРИ ФИНАЛА И МНОГО СИЛНИ КОМПОЗИЦИИ🇧🇬🇧🇬🇧🇬🥈🥈💖💖🌹🌹
(обобщение на турнира, автор Юлиана Кесарова)

фото Анна Недкова

Завърши индивидуалната надпревара на Световната купа в Пезаро(Италия).
България бе представена от Катрин Тасева и Невяна Влаадинова!
Катрин Тасева сътвори истински подвиг като успя вчера да грабне сребърния медал в многобоя с много уверена и силна игра, Оценката й за трудност на обръч 10.800 вчера бе най-високата за дена на турнира.
Катрин направи голямо състезание, игра много смело, артистично и вдъхновено и още веднъж показа, че знае какво може и как да го демонстрира по най-добрия начин.
В днешния ден Катрин игра на всички четири финала и спечели сребърен медал на лента и още два бронзови - във финалите на обръч и бухалки. На топка остана на косъм от медала и се нареди 4-та.
На Световната купа в Пезаро конкуренцията беше наистина от практически целия елит на художествената гимнастика и Катрин със силна игра и хъс остави след себе си в многобоя Арина Аверина, Линой Ашрам, Катарина Халкина!

Невяна Владинова се завърна на килима за първи път през тази година, след като лекуваше травма. Игра много смело и вдъхновено и гореше от желание да покаже новите си композиции по най-добрия начин. А новата й програма е много сложна, атрактивна и различна! На следващия турнир със сигурност Неви ще играе много по-добре, защото работи упорито, всеотдайно и с огромно желание, а такъв труд 
и любов към това, което правиш винаги се възнаграждава и самата Неви отлично знае това.
Огромни адмирации към работата на главния мениджър на национален отбор-жени индивидуално Бранимира Маркова - от композициите, през изработването им заедно със състезателките, до извеждането на килима - нейната работа вече наистина е марка! И с всяко състезание това личи все по-осезателно!
Браво на танцовите педагози и хореографи Радул Роглев, Маргарита Будинова, Светлин Димитров - повече от отлична работа!
Поздравления за директора на националните отбори Деспа Кателиева!
И разбира се, поздравления и огромно уважение и респект към супервайзера на турнира в Пезаро нашата златна Мария Гигова и към неуморния ни международен съдия Филипа Филипова!Невероятна работа - един за всички, всички за един!
Честито на президента на БФХГ Илиана Раева, която е непрекъснато до отбора!
Честито на всички почитатели на художествената гимнастика в България!

Ето и статистиката на Световната купа в Пезаро, която след емоциите и вълнението от играта на нашите момичета тряба да споделим:
Катрин Тасева спечели общо четири медала - два сребърни и два бронзови, на турнира от Световната купа по художествена гимнастика в Пезаро (Италия).
Българката, която вчера се нареди втора в многобоя, днес завърши на второ място на финала на лента и на трето място на обръч и на бухалки. На топка Тасева се класира четвърта. Тя получи оценка от 18.300 точки на обръч, 18.050 точки на топка, 18.250 на бухалки и 18.050 на лента.
Невяна Владинова, за която това беше първо състезание за сезона, завърши на пето място на топка, седмо на бухалки и осмо на обръч на финалите на отделните уреди. 
Владинова получи за изпълнението си на топка 17.750 точки, 13.550 на обръч, след като имаше излизане на уреда извън терена, и 15.800 на бухалки заради грешка.
На обръч шампионка стана Арина Аверина (Русия) с 19.000 точки, следвана от сестра си Дина Аверина с 18.850.
На топка призовата тройка е Дина Аверина с 19.900 точки, Линой Ашрам (Израел) с 19.900 точки и Анастасия Салос (Беларус) с 18.350 точки.
На бухалки златото спечели Линой Ашрам с 19.350 точки, следвана от Влада Николченко (Беларус) с 18.450 точки.
На лента първа е Дина Аверина с 18.250 точки, а трета - Арина Аверина със 17.800 точки.
Нашите кацат в София утре в 23.00 часа с полет от Мюнхен.
 

Последни новини ...

 
Пишете ни!
1000 оставащи символи