Fibank_my-bank_blue-red.png
New_logo_MMS_003.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
loreal-logo.jpg
logo-dundee.png
motorola-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png
freddy_logo.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
SASAKI_LOGO.png

19.04. ТЕОДОРА АЛЕКСАНДРОВА СЪС СЧУПЕНИ КОСТИЦИ НА СТЪПАЛОТО СТЕФАНИ КИРЯКОВА СЕ ВКЛЮЧИ ДНЕС В ОСНОВНИЯ СЪСТАВ НА АНСАМБЪЛА С ОТЛИЧНА ИГРА


DSC 2420


ТЕОДОРА АЛЕКСАНДРОВА СЪС СЧУПЕНИ КОСТИЦИ НА СТЪПАЛОТО
СТЕФАНИ КИРЯКОВА СЕ ВКЛЮЧИ ДНЕС В ОСНОВНИЯ СЪСТАВ НА АНСАМБЪЛА С ОТЛИЧНА ИГРА

Теодора Александрова е със счупени костици на стъпалото и ще се наложи по-дълго възстановяване от травмата, стана ясно след като ядрено - магнитен резонанс е потвърдил диагнозата. На този етап не се налага операция, но Теди вече е с фиксиращ ботуш. Теодора е играла с тази травма и на Световната купа в София без изобщо да е знаела за сериозността на контузията.
На мястото на Теодора Александрова се включи резервата Стефани Кирякова, а днес ансамбълът е играл в рамките на контролното на национален отбор-девойки като Стефани е играла без грешка и в двете съчетания.
Стефани влиза в основния състав на ансамбъла и най-вероятно ще се редуват с Теодора на по едно съчетание.
На Световната купа в Баку и турнира в Гуадалахара ще играе Стефани Кирякова, а дали Теодора ще може да играе на Европейското ще зависи от нейното възстановяване, това сподели старши - треньора на ансамбъла Весела Димитрова! 
Пожелаваме бързо възстановяване на Теди и успешна игра на Стефи - прекрасно е да имаме шест равностойни гимнастички, защото цикълът от състезания е дълъг и тежък!


 

Последни новини ...

 
Пишете ни!
1000 оставащи символи