Petrol_YourPlace.png
loreal-logo.jpg
Fibank_my-bank_blue-red.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
logo-dundee.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
freddy_logo.png
motorola-logo.jpg
SASAKI_LOGO.png
New_logo_MMS_003.png

21.04. ПЕТ ФИНАЛА ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА СВЕТОВНАТА КУПА В ТАШКЕНТ. НЕВЯНА ВЛАДИНОВА ЩЕ СЕ БОРИ НА ТРИ ФИНАЛА - ТОПКА„ БУХАЛКИ И ЛЕНТА, А БОРЯНА КАЛЕЙН НА ДВА - ОБРЪЧ И ЛЕНТА!


nevi buhalkibuba obr

ПЕТ ФИНАЛА ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА СВЕТОВНАТА КУПА В ТАШКЕНТ. НЕВЯНА ВЛАДИНОВА ЩЕ СЕ БОРИ НА ТРИ ФИНАЛА - ТОПКА„ БУХАЛКИ И ЛЕНТА, А БОРЯНА КАЛЕЙН НА ДВА - ОБРЪЧ И ЛЕНТА!
(обобщения на надпреварата за многобой и квалификациите на уредите на Световната купа в Ташкент)автор Юлиана Кесарова

снимки - Анна Недкова

Завърши индивидуалната надпревара за многобой и квалификациите за отделните уреди на Световната купа в Ташкент.
България е представлявана от Невяна Владинова и Боряна Калейн.
Като цяло нашите момичета играха смело и вдъхновено, постараха се да не спестят нито един елемент и да покажат какво могат, но за жалост и в двата дни допуснаха някои грешки и неточности.
За многобой Невяна Владинова се класира на шесто място в крайното класиране със сбор от 67.700т.. а Боряна Калейн се нареди 9-та, като събра сбор от 66.600т.
Шампион в многобоя стана Александра Солдатова от Русия, която събра 77.050т., среброто спечели Линой Ашрам от Израел със сбор от 73.100т., а бронзът - Екатерина Селезньова със сбор от 71.550т.. Топ шест допълват Юлия Исачанка от Беларус със 68.150т. и Никол Зелихман от Израел, която събра сбор от 67.700т..
Между Невяна Владинова и Боряна Калейн се класираха - на 7-мо място Юлия Евчик от Беларус и представителката на домакините от Узбекистан Сабина Ташкенбаева.
За финалите на отделните уреди Невяна Владинова ще се бори са медали на три от уредите - на топка , бухалки и лента , където влиза с 5-ти по сила оценки и на трите финала.
Боряна Калейн се класира за финалите на обръч с 4-та оценка, а днес след силно изиграване на лента намери място сред финалистите с втора по сила оценка на уреда.
Така България ще има по една представителка на обръч, топка и бухалки и две във финала на лента в утрешния ден. 

Последни новини ...

 
Подробна информация за състезанията от Световната купа
в София

wc2019 button
Пишете ни!
1000 оставащи символи