loreal-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png
New_logo_MMS_003.png
freddy_logo.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
logo-dundee.png
motorola-logo.jpg
logo-aleksandrovska-bolnica.png
SASAKI_LOGO.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png

22.04. ЧЕТВЪРТО МЯСТО ЗА ОТБОРА НА БЪЛГАРИЯ НА СЪПЪТСТВАЩИЯ ТУРНИР ЗА ДЕВОЙКИ В БАКУ ТАТЯНА ВОЛОЖАНИНА СЕ КЛАСИРА НА ФИНАЛИТЕ НА ТОПКА„ БУХАЛКИ И ЛЕНТА„ А ВЕРОНИКА ЛЮБЧОВА ЩЕ ИГРАЕ ВЪВ ФИНАЛА НА ОБРЪЧ

dadce3671414veronika obra4

Отборът на България в състав Татяна Воложанина, Анна Келман и Вероника Любчова се класира на 4-то място на турнира, който съпътства Световната купа в Баку.
Нашите момичета събраха сбор от 88.600 т. и за съвсем малко не можаха да грабнат бронзовия медал.
С него се окичиха представителите на домакините от Азербайджан (1 отбор), които събраха сбор от 89.250т. .
Шампион очаквано стана отборът на Русия със сбор от 100.900т., а сребърните медали спечели отборът на Беларус, които събраха сбор от 93.300т.
Татяна Воложанина игра всичките 4 съчетания, като започна с грешка на обръч и оценка на уреда 14.100, след което изигра много силни топка и бухалки и бе оценена съответно с 15.750 на топка (4-та по сила оценка на уреда) и 15.400 на бухалки(също 4-та по сила оценка). На лента Татяна игра много смело, допусна грешка и въпреки това оценката й от 14.550т. е трета по сила на уреда на този турнир.
Така Татяна Воложанина ще играе утре на три финала(топка, бухалки и лента) - при девойките за финалите се класира по една от държава.
Вероника Любчова игра две съчетания - на обръч и топка.
Вероника започна на топка с доста сериозно изпускане и оценка от 12.150т., но на обръч излезе с голям хъс, изигра го много смело и умно и с оценка от 14.400 намери място във финала утре.
Анна Келман игра на бухалки и лента.
На бухалки Ани се представи добре, изигра ги с настроение и много артистично и бе оценена с 14.400т.
На лента, обаче, Анна изпусна два пъти и допусна сериозни грешки, за което говори и оценката й от 11.500.
Можем да кажем, че днес и трите ни момичета допуснаха грешки и въпреки това съвсем малко не им достигна за медал. Ако на Европейското първенство отборът ни играе без такива груби грешки имаме всички шансове за медал!
Конкурентките ни също допускаха грешки, което е нормално, защото всеки щаб, който иска отличия от голямо състезание е направил максимално трудни композиции, които ще се отработват до последно!
Поздравления за работата на старши - треньорът на национален отбор - девойки Силвия Стойнева! Страхотни композиции, много хъс за работа в момичетата, много артистичност и изразителност! Трябва още да се наблегне върху играта и с уред, и с тяло, за да не се допускат грешки и медалите ще дойдат.
Респект към работата на личните треньори на Вероника Любчова(Николай Боев) и на Анна Келман (Дарина Кирякова)!Съвместната им работа със Силвия Стойнева дава отлични резултати!
Успех утре във финалите на Татяна Воложанина и Вероника Любчова! С вас сме момичета!
Ани Келман - горе главата! Едно лошо изиграно съчетание може само да те мотивира и да те нахъса за работа в залата!




















 

Последни новини ...

 
Подробна информация за състезанията от Световната купа
в София

wc2019 button
Пишете ни!
1000 оставащи символи