freddy_logo.png
Petrol_YourPlace.png
logo-dundee.png
New_logo_MMS_003.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
motorola-logo.jpg
logo-aleksandrovska-bolnica.png
loreal-logo.jpg
SASAKI_LOGO.png
Fibank_my-bank_blue-red.png

23.04. СТРАХОТЕН ПРОБИВ В ИНДИВИДУАЛНАТА НАДПРЕВАРА ПРИ ДЕВОЙКИТЕ! ТАТЯНА ВОЛОЖАНИНА С ЕДИН СРЕБЪРЕН И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА НА ТУРНИРА В БАКУ!

01

СТРАХОТЕН ПРОБИВ В ИНДИВИДУАЛНАТА НАДПРЕВАРА ПРИ ДЕВОЙКИТЕ! ТАТЯНА ВОЛОЖАНИНА С ЕДИН СРЕБЪРЕН И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА НА ТУРНИРА В БАКУ! 🥈🇧🇬🇧🇬🇧🇬🥈🍀🍀💖🇧🇬🇧🇬🇧🇬🌹🌹🌹🌹🌹
(обобщение на турнира)
автор Юлиана Кесарова

С финалите на отделните уреди завърши надпреварата при девойките на съпътстващия турнир в столицата на Азербайджан Баку.
България беше представена от Татяна Воложанина, Анна Келман и Вероника Любчова.
Татяна Воложанина игра всичките четири уреда на квалификациите и за отборната надпревара и намери място на три финала днес - топка, бухалки и лента. На обръч за финал се пребори Вероника Любчова.
Днес Татяна Воложанина игра отлично и спечели сребърен медал във финала на бухалки  с оценка от 15.650т. Златния медал спечели представителката на Русия Дария Трубникова с оценка от 16.700т. а бронзът завоюва гимнастичката от Израел Валерия Соцкова, която получи 15,650 т. но нашата Татяна бе с по-висока оценка за изпълнение.
На топка Татяна Воложанина също успя да изиграе великолепното си много трудно съчетание по най-добрия начин и с оценка от 15.850 се качи на почетната стълбичка за бронзовия медал. Тук златния медал с много силна игра и оценка от 17.650т. спечели рускинята Дария Трубникова, а сребърният медал отиде при представителката на домакините от Азербайджан Нармине Самадова с оценка от 16.050т.
Във финала на лента Татяна игра много умно и с оценка от 15.600 спечели още един бронзов медал.
Тук първа е представителката на домакините Арзу Халилова с оценка от 15.850т. а среброто спечели Лала Крамаренко от Русия, която допусна грешка и бе оценена с 15.700.
Във финала на обръч Вероника Любчова се нареди на 7-мо място, като първа се класира Лала Крамаренко от Русия с оценка от 17.750т. втора - Анна Каменчикова от Беларус, която получи 16.000т. Бронзът спечели Дария Фаршбашиакири от Азербайджан с оценка от 15.600т

Тимът на България завърши на четвърто място вчера отборното класиране при девойките на международния турнир по художествена гимнастика в Баку (Азербайджан), който е съпътстващ на Световната купа за жени и за ансамбли от петък до неделя.
Още след отборното състезание вчера поздравихме Силвия Стойнева за прекрасната работа като старши - треньор на национален отбор - девойки индивидуално!
Композициите на всичките ни девойки дават възможност всяка една от тях да покаже най-доброто от себе си!
Като отбор се вижда, че работата в залата на Силвия Стойнева в тандем с личните треньори дава отлични резултати! Защото дори и с допуснати грешки нашите момичета имат толкова наситени с трудност композиции и неизменно са сред първите класирали се.
Поздравления за турнира и на трите момичета, на личните треньори - Николай Боев ( на Вероника Любчова) и Дарина Кирякова (на Анна Келман). С Татяна Воложанина работи Силвия Стойнева!
Браво, малки лъвчета!
И един много специален поздрав - той е към българския съдия на турнира - 'златното момиче" Християна Тодорова, която съдийстваше на D4! Работата на Хриси е наистина забележителна! Поздравления, Хриси! Пожелаваме ти все така да си сигурен и обективен "борец на тихия фронт".
Очакваме състезанието от Световната купа в Баку с участието на нашия ансамбъл с нетърпение, както и представянето на Катрин Тасева и Боряна Калейн!

 

Последни новини ...

 
Пишете ни!
1000 оставащи символи