New_logo_MMS_003.png
loreal-logo.jpg
motorola-logo.jpg
SASAKI_LOGO.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
logo-dundee.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
freddy_logo.png
Petrol_YourPlace.png

27.04. ТРИ ФИНАЛА ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН НА СВЕТОВНАТА КУПА В БАКУ. КАТРИН ТАСЕВА ЩЕ ИГРАЕ НА ОБРЪЧ И ТОПКА„ БОРЯНА КАЛЕЙН НА ОБРЪЧ


DSC 4953DSC 5258


ТРИ ФИНАЛА ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН НА СВЕТОВНАТА КУПА В БАКУ. КАТРИН ТАСЕВА ЩЕ ИГРАЕ НА ОБРЪЧ И ТОПКА„ БОРЯНА КАЛЕЙН НА ОБРЪЧ
(обобщение на първия ден при индивидуалната надпревара)

- на снимки публикуваме класиране за многобоя след първите два уреда и финалистките на обръч и топка

Завърши първият ден от надпреварата при индивидуалните гимнастички на Световната купа в столицата на Азербайджан Баку. Гимнастичките изпълниха съчетанията си с обръч и топка за многобой и квалификации за финалите.
За многобой след първия ден Катрин Тасева е на 4-то място във временното класиране със сбор от 33.400т, след като допусна някой неточности и в двете съчетания и бе оценена със 17.000 на обръч и 16.400 на топка. 
Боряна Калейн изигра добър обръч и получи оценка от 16.900 т. , но на топка допусна изпускане на уред извън килима и получи оценка от 13.850т. което я нареди на 13-то място за многобой след първия ден.
Катрин Тасева намери място и в двата финала за неделя като влиза с 5-ти по сила оценки и на обръч, и на топка. а Боряна Калейн се класира с 6-та по сила оценка за финала на обръч.
След първия ден за многобоя първа във временното класиране е Мария Сергеева от Русия със сбор от 36.450т., втора е Анастасия Салос от Беларус със сбор от 34.350т. а трета - Влада Николченко от Украйна, която има сбор от 33.650т..
Катрин Тасева е четвърта във временното класиране, а след нея топ 8 допълват - 5-та Лаура Дзенг от САЩ, 6-та Кахо Минагава от Япония, 7-ма Милена Балдасари от Италия и 8-ма Ана Луиза Филиорану от Румъния. 
Силната руска гимнастичка Екатерина Селезньова е на 9-то място, след като допусна сериозни грешки и в двете съчетания.
По-късно днес са изпълненията на ансамблите с 5 обръча за многобой и квалификации за финала, а утре състезанието продължава с бухалки и лента - многобой и квалификации при индивидуалните гимнастички и изпълненията при ансамблите за многобой и квалификации на съчетанието с три топки и две въжета.


Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи