logo-aleksandrovska-bolnica.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
loreal-logo.jpg
Fibank_my-bank_blue-red.png
New_logo_MMS_003.png
logo-dundee.png
Petrol_YourPlace.png
SASAKI_LOGO.png
motorola-logo.jpg
freddy_logo.png

28.04. СРЕБЪРЕН МЕДАЛ ЗА БЪЛГАРСКИЯТ АНСАМБЪЛ В МНОГОБОЯ НА СВЕТОВНАТА КУПА В БАКУ
DSC 9542

Българският ансамбъл в състав Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Стефани Кирякова спечели сребърния медал в многобоя на Световната купа в столицата на Азербайджан Баку.
След като вчера изиграха фантастични обръч с лека грешка на Лаура Траатс и получиха оценка от 21.400, днес нашите момичета допуснаха изпускане на топка извън терена (Стефани Кирякова не можа да улови на един риск) и доиграха с резервен уред , но въпреки това получиха оценка от 17.000т. , което бе достатъчно да спечелят среброто в многобоя.
Нашите момичета и вчера и днес играха с огромно желание, хъс, амплитуда и завиден синхрон като се има предвид последните контузии и експресното влизане в състава на Стефани Кирякова!
Всички заслужават само похвала, грешките ще се изчистят и отработят, но нашият ансамбъл показа, че може да излиза с медали и прекрасна игра от всякакви ситуации.
И така шампион в многобоя е ансамбълът на Италия, който игра много добре и събра сбор от 40.650т. втори са нашите момичета със сбор от 38.400, а трети се класира ансамбълът на Япония, който събра сбор от 36.550т.
Утре нашите лъвици ще се борят за медал и в двете съчетания!
Нека им пожелаем успешна, безгрешна и вдъхновена игра!
Поздравления отново за старши - треньорът Весела Димитрова, за нейният помощник Михаела Маевска и горе главите!
Прекрасни сте и ще сте на върха!

Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи