SASAKI_LOGO.png
Fibank_my-bank_blue-red.png
motorola-logo.jpg
loreal-logo.jpg
Petrol_YourPlace.png
New_logo_MMS_003.png
logo-aleksandrovska-bolnica.png
BST_Logo_CMYK_Vert_001.png
freddy_logo.png
logo-dundee.png

04.05. АНСАМБЪЛЪТ НА БЪЛГАРИЯ ПОВЕДЕ ВЪВ ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ СЛЕД ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА СЪЧЕТАНИЕТО С 5 ОБРЪЧА НА FIG WC Challenge Guadalajara🇧🇬

DSC 0888Screenshot 7

Българският ансамбъл поведе в класирането за многобоя след изпълненията на пет обръча на .FIG WC Challenge Guadalajara Испанският град Гуадалахара ще бъде домакин и на европейското първенство от 1 до 3 юни.
Българките в състав Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Стефани Кирякова изиграха много добре своята композиция и получиха оценка от 22.050 точки, от които 14.000 точки за трудност. За изпълнение обаче те имат 8.050 точки, защото допуснаха неточности.
Така възпитаничките на Весела Димитрова се класираха за финала на този уред с най-висока оценка и поведоха във временното класиране за многобоя.
"Излизат кралиците!, така възкликна една от най-добрите бивши испански гимнастички Алмудена Сид Тостадо, която коментира за местната телевизия. Тя разказа и историята на музиката на българския ансамбъл за съчетанието с пет обръча по модерна интерпретация на народната песен "Безродна невеста" в ремикс на норвежкия композитор Томас Бергерсен. 
С излизането на нашите момичета екзалтирани испански фенове издигнаха в публиката плакат с надпис "КРАЛИЦИТЕ"!
На второ място засега е Беларус с 20.300 точки, а на трето Италия с 20.100 точки.
В топ 8 са още отборите на Азербайджан с 19.250 точки, Русия със 17.700 точки, Полша със 17.450 точки, Бразилия със 17.300 точки и САЩ със 17.100 точки.
На турнира в Гуадалахара участват 17 ансамбъла. Изпълненията на три топки и две въжета са в събота вечерта, а в неделя са предвидени финалите на отделните уреди.

Последни новини ...

Пишете ни!
1000 оставащи символи